به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی
سهشنبه، مهر ۰۸، ۱۳۹۳
دوشنبه، مهر ۰۷، ۱۳۹۳
اوضاع جسمانی محمدسیف زاده، وکیل دادگستری،
در زندان بحرانی ست
«سیدمحمد سیفزاده» متولد ۱۳۲۷ در قم، وکیل دادگستری و از موسسان «کانون مدافعان حقوق بشر» در ایران است. او ازجمله معترضین به کودتای انتخاباتی سال ۱۳۸۸ و وکلای زندانیان سیاسی پس از انتخابات بود. وی دراردیبهشت ماه ۱۳۹۰ در ارومیه دستگیر شد. سیفزاده از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی صلواتی، با اتهامات«تاسیس کانون مدفعان حقوق بشر» و«فعالیت تبلیغی علیه نظام» به ۹ سال حبس و ۱۰ سال محرومیت از حرفه وکالت محکوم شد.
بعدها این حکم به ۲ سال حبس به خاطر تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر و۶ سال حبس به خاطر نگارش نامه به سیدمحمد خاتمی رئیس جمهوراسبق در توصیف شرایط وخیم زندان ها تغییر یافت.
» دولت پاکدست و نور چشمی با «حق الناس» چه کرد
دزدی رای ملت با رمز ۶۳ درصد؛ دزدی پول ملت با کد ۴۴۴۴۴
چکیده :دولت احمدی نژاد در آخرین جلسه خود درنهم مردادماه ۱۳۹۲ حاکی از حاتم بخشی سیصد و شصت و هفت و نیم میلیارد ریال به چند شخص و موسسه که روابط ویژه ای با شخص احمدی نژاد داشته اند، اختصاص داده است. هیچ سابقه ای از این مصوبه در دفتر هیات دولت وجود ندارد و هیچ رونوشتی از آن نیز به دستگاه های اجرایی ارسال نشده تا مصوبه غیرقانونی مذکور، قابل نظارت و پیگیری نباشد.
یکشنبه، مهر ۰۶، ۱۳۹۳
امروز به مراسم ترحیم محسن امیر اصلانی رفته بودم
مادرش از ملاقات آخر می گفت:«محسن روحیه اش خوب بود به ما دلداری می داد.» لیلا همسرش مدام خطاب به محسن زیرلب می گفت:«عشق همه ی روزگارانم»هربار گریه اش می گرفت سعی می کرد برخودش مسلط شود، جلوی اشکهایش را می گرفت و می گفت:« باید قوی باشم، محسن به من می گفت همیشه قوی و صبور باش»… افسانه وقتی صدای مناجات خواندن برادرش از پشت بلندگوی مسجد پخش می شد، بیشتر از قبل منقلب می شد…»
اعدام محسن امیراصلانی و
مهرانگیز کار
ایران از انقلاب اسلامی ببعد پر شده است از نواندیش های دینی. اعدام محسن امیر اصلانی سحرگاه دوم مهرماه به حکم قاضی صلواتی، به جرم این که در یک جلسه دادگاه گفته است "صحت زنده ماندن حضرت یونس دردل نهنگ" محل تردید است ، پرسشی را پیش روی این جماعت می گذارد که لاجرم و علی رغم خطرها و ترس ها باید به آن بپردازند.
سکوت نواندیشی دینی
جمهوری اسلامی و اسرائیل، نفرت و تجارت
اسرائیل خود را پرچمدار تحریم های شدید بین المللی علیه ایران می نمایاند ولی با آگاهی چشم های خود را به روی معاملات زیرزمینی و پشت پرده با دشمن شماره یک خود، جمهوری اسلامی بسته است. در دهه گذشته تعداد زیادی از نفتکش های شرکت اسرائیلی برادران آفر، نفت ایران را حتی در سواحل خلیج فارس جابجا می کردند. نام این شرکت و یکی از شعبه های آن در کشور سنگاپور در فهرست سیاه آمریکا ثبت شده بود.
شنبه، مهر ۰۵، ۱۳۹۳
انسان مداری و سازماندهی اجتماعی:
چرا به این ترتیب و چرا امروز؟
آقای حسن بهگر، که نوشته های خود را به طور عمده در سایت ایران لیبرال منتشر می کنند، چندی پیش در نوشته ای به جمعه، مهر ۰۴، ۱۳۹۳
یکی از زیباترین شعرخوانی های سیمین بهبهانی، مسعود نقرهکار
سیمین خانم وبازجوی خوشگل!
وقتی چشم بندمو ورداشتم دیدم بازجوم خیلی جوونه، خیلی ام خوشگل و خوش تیپه، طاقت نیاوردم، تازه شوخیم گرفته بود، بهش گفتم:" وای، شما چقدر خوشگلین!" اولش یه کمی قیافه گرفت که مثلا" آدمه جدی ایه اما چند ثانیه ای بیشتر طول نکشید، خندید، هر دو زدیم زیر خنده ، اما بازم زود خودشو جمع و جور کرد.
آرزوی اش را جا گذاشت و رفت، به عمد جا گذاشت تا نسل جوان فراموش نکند که بداند، و بخواند:« دوباره می سازمت وطن». به عمد جا گذاشت آرزوی اش را این مهربانی و دلیری، که گفت: « ایکاش چیزی به نام دشمن وجود نمی داشت تا بسرایم»:
« ای سراپا زخم و نمکطاقتی بایدت به سزا
تا عدوی توجان نکند
خود مبادا که جان بکنی» (۱)
محسن فضلي ميراث بن لادن براي امريكا
محسن فضلی، سرکرده گروه تروریستی «خراسان»
تروريسم، كليد واژه سخنان بسياري از سخنرانان مجمع عمومي سازمان ملل در نشست ديروز، امروز و احتمالا فردا خواهد بود، چرا كه شبح سياه اين پديده شوم قرن ۲۱، جهان را در فصلي تلخ و سرد قرار داده است. موضوع نگران كنندهتر اين است كه با وجود اجماع جهاني درباره نبرد با اين معضل، اختلافهاي زيادي درباره نحوه برخورد با آن وجود دارد. امريكا به عنوان يك قدرت بين المللي كه از حق وتو و مزيتهاي سياسي، اقتصادي و نظامي برخوردار است، ساز نظامي خود را فراتر از چارچوب سازمان ملل مينوازد و در پي آن متحدان اين كشور نيز سياستهاي واشنگتن را حمايت ميكنند. |
پنجشنبه، مهر ۰۳، ۱۳۹۳
آقای کوروش عرفانی
چرا به این ترتیب و چرا امروز؟
چهارشنبه، مهر ۰۲، ۱۳۹۳
اوباما خطاب به رهبران ایران:
نگذارید این فرصت تاریخی از دست برود
باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات ممتحده در بخشی از سخنرانی خود در شصت و نهمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، از برنامه هستهای ایران به عنوان یکی از چالشهای پیش روی جامعه جهانی نام برد و گفت آمریکا درپی راه حلی مسالمتآمیز برای موضوع هستهای ایران است.
در مقایسه با سایر مسائل موجود در جهان، از جمله تهدید گروه افراطی موسوم به «دولت اسلامی» در خاور میانه، نقش روسیه در بحران اوکراین در اروپا و گسترش بیماری ایبولا در غرب آفریق، آقای اوباما بطور مختصری به برنامه هستهای ایران پرداخت.
اشتراک در:
پستها (Atom)