ملت های مسلمان جدا عصبانی هستند.
رهبر جمهوری اسلامی ۲۵ مهر ۱۴۰۲ در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور، همچنین هشدار داد: «بمباران ها فورا قطع شود. ملت های مسلمان جدا عصبانی هستند. نشانه هایش اجتماعات گروههای مردم نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه در کشورهای غربی است».
او در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به اعتراضات جهانی نسبت به کشتار غیر نظامیان اسرائیلی توسط حماس٬ گفت: «گیرم غیرنظامی بودند؛ چه تعداد کشته شدند؟ صد برابر آنها رژیم غاصب از زن و بچه و پیر و جوان در ساختمان های غزه می کشد. اینها همه مردم هستند مراکز پرجمعیت را انتخاب می کنند و می کشند. چند هزار در همین چند روز مردم غزه کشته دادند». او در همین رابطه ادامه داد: «در دفاع از رژیم غاصب صهیونیستی اعتراض کردند که چرا فلسطینی ها غیر نظامیان را می کشند. این حرف خلاف واقع است و کسانی که در شهرک ها هستند غیر نظامی نیستند و مسلح هستند».
آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از حمله بی سابقه نیروهای حماس به اسرائیل، روز ۱۸ مهر ۱۴۰۲ با حضور در یک دانشگاه نظامی در تهران، هرگونه دخالت ایران در این حمله را رد کرده و گفته این حمله «کار فلسطینیها» است.
همزمان ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، گفت که «هنوز فرصت سیاسی برای جلوگیری از وقوع یک بحران گسترده در منطقه وجود دارد».
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در بخشی دیگر از سخنانش تاکید کرد که «محور مقاومت دست بسته نخواهد ماند» و «صهیونیستها بدانند هیچ سناریویی بعید نیست».
منظور از «محور مقاومت» گروههای شبه نظامی مورد حمایت ایران هستند.
در مقابل اما اولاف شولتز٬ صدر اعظم آلمان٬با تأکید بر ضرورت ممانعت از گسترش درگیریها در خاورمیانه، به ایران و حزبالله لبنان در مورد مداخله در مناقشات جاری هشدار داد.
جنگ اسرائيل و حماس در حالی وارد یازدهمین روز خود شد که تا کنون صدها نفر از شهروندان غیر نظامی و نظامی هر دو طرف کشته شده و بنابر گزارش منابع رسمی حقوق بشری شهروندان غزه نیاز فوری به امدادهای بین المللی دارند.
ایران وایر