چهار روز پس از حمله حماس به اسرائیل٬ علی خامنهای به صورت رسمی اعلام کرد که جمهوری اسلامی نقشی در این حمله نداشته است.
رهبر جمهوری اسلامی ۱۸ مهر ۱۴۰۲ در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح، در دانشگاه افسری امام علی٬ تاکید کرد «آنها که میگویند حماسه اخیر کار غیر فلسطینیها است دچار محاسبه غلط شدهاند».
طی روزهای گذشته گمانهزنیهایی درباره دخالت ایران در حمله منتشر شده بود. از جمله در آخرین مورد، روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابعی در حماس و حزبالله لبنان گزارش کرده بود که ایران در هفتههای گذشته در برنامهریزی برای اجرای این حملات نقش داشته است.
اگرچه مقامات دولت ایالات متحده و اسرائیل دستیابی به هرگونه شواهدی مبنی بر «دخالت ایران در این حمله» را تکذیب کرده بودند٬ برخی از مقامات جمهوری اسلامی در حمایت از حمله حماس به اسرائيل تلویحا به نقش جمهوری اسلامی اشاره کرده بودند.
علی خامنهای در ادامه سخنرانی روز سه شنبهاش ادعا کرد: «رژیم صهیونیستی یک شکست غیرقابل ترمیم خورده است».
او ادامه داد: «شکست را همه گفتند، من تأکیدم به غیر قابل ترمیم بودن است. من میگویم این زلزله ویرانگر توانسته است بعضی از سازههای اصلی حاکمیت رژیم غاصب را ویران کند که تجدید بنای آن سازهها به این آسانی امکانپذیر نیست».
رهبر جمهوری اسلامی افزود: «ما دست و بازوی طراحان مدبر و هوشمند و جوانان فلسطینی را میبوسیم».
همزمان چارلز براون، رئیس ستاد ارتش آمریکا، در گفتوگو با همتای اسرائیلی خود، هرتسی هالِوی، به او درباره دفاع ایالات متحده از اسرائیل در برابر حملات احتمالی ایران اطمینان داد.
ژنرال براون ساعتی پیش از آن به جمهوری اسلامی ایران هشدار داده بود که از دخالت احتمالی در جنگ اسرائیل و حماس دوری کند. او در پاسخ به این پرسش خبرنگاران که در بحبوحه جنگ حماس و اسرائیل چه پیامی برای جمهوری اسلامی ایران دارد، گفت «دخالت نکنید».
در مقابل رهبر جمهوری اسلامی اسرائیل را تهدید کرد که «سران و تصمیمگیران رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان آن بدانند، قتل عام و کشتار دست جمعی مردم غزه بلای بزرگتری را بر سر آنها خواهد آورد.»
ایران وایر