به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



جمعه، آبان ۱۲، ۱۴۰۲

فعالیت حماس و صامدون در آلمان ممنوع شد

  

با اعلام صدراعظم و اجرایی کردن این دستور توسط وزیر کشور آلمان، فعالیت گروه تروریستی حماس و نیز گروه فلسطینی صامدون به طور کامل در آلمان ممنوع شد. گروه حماس از سال ۲۰۰۱ در فهرست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا قرار دارد اما این گروه تا کنون می‌توانست به صورت محدود در آلمان فعالیت کند. از این پس و با اعلام نانسی فرز، وزیر کشور آلمان فعالیت این گروه به طور کامل در این کشور ممنوع می‌شود.

به گفته وزیر کشور آلمان، این ممنوعیت تنها متوجه حماس نیست و شبکه فلسطینی صامدون را نیز شامل می‌شود. این گروه در آلمان با نام “بسیج تازه جنبش جوانان فلسطینی (هیراک)” فعالیت می‌کند.

نانسی فرز درباره این گروه گفت: «برگزاری جشن‌های “خودجوش” در آلمان در واکنش به حمله دهشتناک تروریستی حماس علیه اسرائیل، جهان‌بینی ضدیهودی و غیرانسانی صامدون را به شیوه‌ای انزجارآور نشان داد. ما در همه اشکال و با همه ابزارهای حاکمیت قانون با این مساله مقابله می‌کنیم.»

صامدون خود را “شبکه‌ همبستگی با زندانیان فلسطینی” می‌نامد. بر اساس تخمین نهادهای اطلاعاتی آلمان، این شبکه رابطه‌ای تنگاتنگ با “جبهه خلق برای آزادی فلسطین”(PFLP) دارد. این جبهه برای نبرد مسلحانه علیه اسرائیل تبلیغ می‌کند اما بر خلاف حماس یک گروه مذهبی نیست. این گروه نیز در لیست ترویستی اتحادیه اروپا قرار دارد.

شورای مرکزی یهودیان در آلمان از ممنوعیت کامل صامدون و حماس استقبال کرد. یوزف شوستر، مدیر این مرکز گفت: «این ممنوعیت منطقی و درست است.»

او اظهار داشت که صامدون پشت بسیاری از مناقشات ضدیهودی در سراسر آلمان است و از مدت‌ها پیش ایدئولوژی اسلام‌گرایی را گسترش می‌دهد. به گفته مدیر مرکز یهودیان آلمان، نشان داده شده که صامدون پشت بسیاری از شورش‌های ضدیهودی در آلمان است.

شوستر خواهان آن شد که فعالیت سایر موسسات نفرت‌پراکنی در آلمان نیز متوقف شود. او همچنین گفت صامدون باید به طور سیستماتیک برچیده شود و کسانی که پشت آن هستند مجازات شوند.

دفتر حفاظت از قانون اساسی آلمان، شمار حامیان حماس در آلمان را حدود ۴۵۰ نفر و تعداد حامیان صامدون را بسیار کمتر از این رقم و در حدود چند ده نفر تخمین می‌زند.

دویچه وله