روزنامه کیهان از شهادت شماری از نیروهای ایرانی در جریان حمله تحریر الشام به حلب خبر داد
روزنامه کیهان که تحت مدیریت نماینده خامنهای اداره میشود، روز شنبه در گزارشی با اشاره به درگیریهای میان نیروهای مسلح مخالف بشار اسد و ارتش سوریه نوشت: «طی همین یکی دو روز گذشته، در جنگ سوریه و حلب، شماری ایرانی به شهادت رسیدهاند.» این روزنامه افزود که هدف اصلی این «جنگ جدید»، جمهوری اسلامی است
روزنامه کیهان در سرمقاله امروز خود نوشت:
«محورهای مقاومت، بازوهای ایران و متحدین ما و دوستان ما هستند. حمله به آنها، حمله به تواناییهای ماست. طی همین یکی دو روز گذشته، در جنگ سوریه و حلب، شماری ایرانی به شهادت رسیدهاند. بنابر این، هدف غایی و اصلی این جنگ جدید و «فتنه حلب»، «ایران» است.»
به گزارش عصر ایران، گفتنی است در چند روز اخیر به جز خبر رسمی شهادت سرتیپ پاسدار کیومرث پورهاشمی فرمانده مستشاران ایرانی در حلب، خبر رسمی دیگری از شهادت نیروهای نظامی ایران در مواجهه با حمله تحریر الشام به حلب منتشر نشده است.
در روزهای اخیر، رژیم اسد مناطق وسیعی را به مخالفان سوری واگذار کرده است. در تهران مراسم تشییع جنازه کیومرث پورحاشمی، یکی از رهبران ارشد سپاه پاسداران، که توسط مخالفان سوری کشته شده، برگزار میشود. این یک ضربه بزرگ به خامنهای است که چنین چیزی را پیشبینی نکرده بود:
:::
مذاکره، مذاکره و ناگهان جنگ حلب!
به گزارش کیهان، تحولاتی که در «حلب»، ناگهانی و به سرعت برق آغاز شده است، آیا ارتباطی به جنگ «اسرائیل» با محور مقاومت دارد؟ شروع یک جنگ «غافلگیرکننده» در شمال سوریه -به عنوان پل ارتباطی مقاومت با دنیای خارج- درست یک ساعت و نیم پس از آغاز آتشبس در لبنان آیا اتفاقی است؟ وقتی به پاسخ این دو سؤال میاندیشید، به این هم فکر کنید که، شمال سوریه در تسخیر ترکیه، آمریکا و کردهای وابسته به آمریکاست و آتشبس نیز اصولا برای «تنفسِ» طرفهای درگیر جنگ است! حالا به این یک سؤال هم کمی بیندیشید که «آیا سازماندهی هزاران تروریست تکفیری از ملیتهای مختلف و تسلیح آنها با انواع سلاحها و پهپادها» با توجه به «پیشرویهای اولیه سریعِ آنها در شمال سوریه» بدون برنامهریزی قبلی و حمایتهای بینالمللی ممکن است؟! کدام کشورها از این تروریستهای اجارهای حمایت میکنند؟ غیر از آمریکا، رژیم صهیونیستی، ترکیه و برخی کشورهای مرتجع عربی و حتی اروپایی؟! بخوانید:
1- چهارشنبهای که گذشت، ساعت 5:30 دقیقه صبح به وقت تهران، آتشبس بین حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی رسما آغاز شد. این دو از 8 اکتبر 2023 نبرد بزرگ را شروع کرده بودند اما نبرد اصلی و رو در روی آنها-که بعضا حتی به نبردهای تن به تن منجر میشد- حدود دو ماه طول کشید. صهیونیستها به همین اندازه نیز با سایر محورهای مقاومت یعنی فلسطین، عراق و یمن درگیر جنگ بودهاند. رژیم صهیونیستی در طول عمر هفتاد سالهاش، هیچگاه درگیر چنین جنگ «نفسگیر» و طولانی آن هم با چند جبهه نشده و هیچ گاه نیز این قدر خسارت و تلفات متحمل نشده بود.
مخالفان حکومت سوریه پس از آزادسازی شهر حلب، تصاویر قاسم سلیمانی، بشار اسد، و خامنهای را پاره کردند و پرچمهای حزبالله را به پایین کشیدند:
به هر تقدیر آتشبس در تاریخ 7 آذر برای یک تنفس و استراحت آغاز شده است. این آتشبس میتواند در هر لحظه شکسته شود، و میتواند طولانیتر از 60 روز هم باشد. اما دیدیم که کمتر از دو ساعت بعد از این آتش بس، نبردی دیگر علیه محور مقاومت این بار در شمال سوریه و حلب آغاز شد. با علم آمار و احتمال هم اگر سراغ تحلیل «فتنه حلب» برویم، احتمال اتفاقی بودن آن تقریبا محال است چون هدف این جنگ، درگیر نگه داشتن و تضعیف همان جبهه مقاومتی است که، از 7 اکتبر 2023 گلوی صهیونیستها را فشرده است. بنابراین میتوان با اطمینان گفت، وقتی جبهه مقاومت درگیر جبهه صهیونیستی-غربی-عربی بود، یک پلن B را نیز آماده میکرد و آن چیزی نبود جز، استفاده از ظرفیت تروریستهای تکفیری در شمال سوریه؛ جایی که پل ارتباطی مقاومت لبنان و غزه به دنیای بیرون است.
جعفر بلوری