دایی ژینا امینی بازداشت شد
به گزارش ههنگاو، صفا عالی دایی ژینا امینی توسط نیروهای حکومتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
تصویر روز: اعضای جدید هیت های علمی دانشگاه ها!
این تصویر در کانال تلگرامی هیرش سعیدیان منتشر شده است.
اخراج بهروز چمن آرا از هیات علمی دانشگاه سنندج
بهروز چمنآرا، رئیس سابق پژوهشکده کردستانشناسی و از اساتید گروه زبان و ادبیات کُردی دانشگاه کردستان در سنندج از هیأت علمی این دانشگاه اخراج شد. بهروز چمنآرا، اهل ایلام، ضمن تاکید بر اینکه به دلایل غیرعلمی و غیردانشگاهی کنار گذاشته شده، نوشت: با هماهنگی اداره حراست دانشگاه، نامهای مکتوب از جانب اداره کل اطلاعات استان مبنی بر رد صلاحیت عمومی اینجانب برای ادامه خدمت در کسوت هیأت علمی دانشگاه صادر و به صورت تلفنی به اینجانب ابلاغ شد.
ادامه ی تصویه و اخراج استادان حامی دانشجویان
مسعود علیا و امیر مازیار، دو استاد دانشگاه هنر و از امضاکنندگان بیانیهای در اعتراض به بازداشت گسترده دانشجویان در جریان اعتراضات سراسری پارسال، در آستانه سالگرد انقلاب زن زندگی آزادی و شروع سال تحصیلی، با حذف نامشان از چارت دروس ترم آتی گروه فلسفه هنر و واگذاری آنها به دیگر اساتید، از تدریسشان در این دانشگاه ممانعت به عمل آمد و مسعود علیا از سِمت مدیرگروه فلسفه هنر این دانشگاه نیز کنار گذاشته شد!
به گزارش کانال دانشجویان پیشرو امیر مازیار در جریان اعتراضات پارسال نیز به طور غیر قانونی تعلیق شده بود. حسن باقرنیا از اعضای هیئت علمی گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه حکیم سبزواری نیز که پیشتر بدون هیچ ابلاغیهای تعلیق و حقوقش قطع شده بود؛ باوجود این که پروندهاش در دادگاههای مشهد و بجنورد خاتمه یافته، علاوه بر تداوم محرومیتش از تدریس بدون هیچ توضیحی، برای ترم آتی نیز درسی به وی اختصاص داده نشده است!
توییت لیلا حسین زاده به همناسبت کشته شدن شش کارگر معدن
“بهروز افروز”، “قربانعلی کمال”، “حسین غزائیان”، “حمیدایزدی”،
“ابوالفضل غنایی” و “محمدنعیمی صفت”. کشته شده در
معدن ذغال سنگ شماره ۴۲ طرزه، در شمال دامغان، تونل رزمجاه،
ناموتصویر شما را کمتر فرد و یا جریانی از همه مدعیان مبارز علیه نظام کنونی به خاطر خواهد سپرد.
مثل کارگران معدن یورت، مثل هم طبقه تان در معدن خاتون آباد ، یا مثل زهرا قره باغی و مرضیه طاهریان که حجاب اجباری بوقت استثمار در کارگاه باعث قتلشان شدو ده ها و صدها کارگر دیگری که هر روز در قتلگاه بنام “کارگاه “کشتار میشوند.
نام و تصویر شما “بفروش” نیست. درود بر کارگر، مرگ بر ستمگر
«موجهای خروشان» مشهد به دلیل عدم رعایت حجاب پلمپ شد
در تازهترین خبرها در مورد مهروموم کسب و کارها به بهانه «حجاب»، رسانههای ایران از پلمب پارک آبی «موجهای خروشان» مشهد به علت «عدم رعایت حجاب» خبر دادند. وبسایت دیدهبان ایران نوشته است که این پارک آبی به دنبال «تذکر حجاب» از سوی اداره اماکن نیروی انتظامی پلمب شده است. در مجموعه پارک آبی «موجهای خروشان» مشهد ۵۰۰ نیرو بصورت مستقیم و هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند. در خبری دیگر، فرمانده انتظامی اسفراین نیز از پلمب دو واحد صنفی در این شهرستان به دلیل آنچه «عدم رعایت شئونات اخلاقی» عنوان کرد، خبر داد. صدا و سیمای جمهوری اسلامی امروز به نقل از محمد روهنا، فرمانده انتظامی اسفراین، از پلمب «دو کافی شاپ» به دلیل «عدم رعایت شئونات اخلاقی» با «هماهنگی مراجع قضائی» در شهرستان اسفراین خبر داد. مهروموم کردنهای جنجالی در ایران به بهانه «حجاب» تنها به این موارد خلاصه نمیشود و ۳۱ خرداد ماه در اقدامی که تعجب بسیاری را برانگیخت، «یک پل هوایی» در مشهد به دلیل «عدم رعایت حجاب» پلمب شد. در ماههای گذشته سینما ماندانا در شرق تهران نیز پس از انتشار تصاویری از چند مخاطب «بیحجاب» در یکی از سالنهای این سینما پلمب شد. چندی پیش نیز فرمانده انتظامی سوادکوه از مهروموم پارک جنگلی دریاچه شورمست به علت «هنجارشکنی در حوزه حجاب و عفاف» خبر داده بود.
ایران رکورددار محدودیتهای اینترنتی در دنیا شد
گزارش یک شرکت فعال در عرصۀ دسترسی آزاد به اینترنت نشان میدهد ایران در زمستان و بهار گذشته «بیشترین تعداد محدودیتهای جدید اینترنتی در جهان» را به خود اختصاص داده است. وبسایت «سرفشارک»، که در زمینۀ دسترسی به اینترنت آزاد فعالیت دارد، میگوید که شمار محدودیتهای اینترنتی جدید اعمالشده در سراسر جهان در شش ماه نخست سال جاری میلادی (حد فاصل دیماه ۱۴۰۱ تا خرداد امسال)، ۴۲ مورد بوده که یکسوم از کل این موارد سهم ایران است. این بازۀ زمانی مصادف است با اوجگیری اعتراضات مردمی کمسابقه در کشور که با جان باختن مهسا ژینا امینی در بازداشت گشت ارشاد رقم خورد و جمهوری اسلامی به عنوان یکی از ابزار سرکوب معترضان، اقدام به تشدید فیلترینگ و محدودسازی دسترسی کاربران داخل به اینترنت کرد. وبسایت «سرفشارک» در گزارش تازۀ خود با بیان اینکه «اعتراضات عامل اصلی محدودیتهای اینترنتی اعمال شده توسط دولتها» بوده نوشته که پس از ایران، هند و پاکستان بیشترین میزان اعمال محدودیت بر اینترنت را اجرا کردهاند.
اخبار روز