به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



سه‌شنبه، خرداد ۱۵، ۱۳۹۷

خامنه ای در حرم امام:

دشمن میداند که یکی بزند ده تا می خورد 
دستور به سازمان انرژی اتمی برای شروع رسیدن به ۱۹۰هزار سو از فردا

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس آیت‌الله خامنه‌ای عصر امروز در مراسم بیست‌و نهمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب در آغاز سخنان خود گفتند: امسال، همزمانی با ایّام شهادت امیرالمومنین، شباهت‌هایی را به ذهن می‌آورد میان این پیرو صادق و این پیرو حقیقی امیر‌المومنین و آن پیشوای بزرگ.
آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: امام توانست آمریکا را که منافع حیاتی برای خود در اینجا تعریف کرده بود شکست دهد و به عقب‌نشینی وادار کند، توطئه‌ها را خنثی کند، طراحان جنگ تحمیلی را ناکام بگذارد، آن کسانی که جنگ تحمیلی را طراحی کرده بودند غرض‌شان نابود کردن انقلاب و ریشه‌کن کردن نظام اسلامی بود. امام بزرگوار از این تهدید یک فرصت به وجود آورد و اینها نشانه قدرت و قوت و اقتدار امام بزرگوار است.


 چند خصوصیت  در الگوی رفتاری امام:
۱. برخورد شجاعانه و فعال و قدرتمندانه با دشمنی‌ها و عدم ضعف و انفعال
۲. پرهیز از هیجان‌زدگی و تکیه به محاسبات عقلانی
۳. رعایت اولویت‌ها
۴. اعتماد به توانایی‌های مردم مخصوصاً جوانان
۵. بی‌اعتمادی به دشمن
۶. اهتمام به همبستگی ملت و پرهیز از دوقطبی
۷. ایمان راسخ به نصرت الهی و وعده‌های الهی
ایشان در ادامه فرمودند: حرکاتی که شما از دشمن مشاهده می‌کنید، نشانه دستپاچگی و آشفتگی و عصبی شدن آن‌ها است؛ نشانه اقتدار او نیست.


به دنبال خروج آمریکا از برجام با دستور پرزیدنت ترامپ و مذاکرات ایران با قدرت‌های اروپایی برای چگونگی حفظ برجام، آیت الله خامنه‌ای دوشنبه ۱۴ خرداد در سخنانی در مراسم یادبود آیت الله خمینی، خواستار آمادگی برای افزایش غنی سازی اورانیوم شد.
رهبر جمهوری اسلامی به سازمان انرژی اتمی ایران دستور داد که مقدمات لازم برای افزایش غنی سازی اورانیوم تا ۱۹۰ هزار سو را فراهم کند.
سو (به انگلیسی: SWU) واحد کار سانتریفوژ است که توان آن را در میزان غنی سازی اورانیوم نشان می دهد.
در حالیکه در بخشی از انتظار آمریکا توقف برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران نیز مورد تاکید قرار گرفته، آیت الله خامنه ای روز دوشنبه بار دیگر بر برنامه موشکی ایران تاکید کرد و گفت که موشک مایه امنیت و نقطه قوت است.
این در حالیست که قدرت‌های اروپایی ضمن ابراز تمایل برای حفظ برجام اعلام کرده‌اند که نگران برنامه موشکی ایران و دخالت‌های جمهوری اسلامی در کشورهای منطقه هستند و قصد دارند با ایران درباره این مسائل مذاکره کنند.
مقام های اروپایی چندی پیش همچنین در مقابل خواست ایران مبنی بر تضمین اروپا برای حفظ منافع اقتصادی ایران در برجام پس از خروج آمریکا، گفتند که نمی توانند چنین تضمینی بدهند.
رئیس جمهوری آمریکا ماه گذشته با فاجعه بار خواندن توافق هسته‌ای با ایران و بیان این که این توافق از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای جلوگیری نمی‌کند، از آن خارج شد.
او ضمن صدور دستور بازگرداندن تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران، اعلام کرد که با متحدان آمریکا مذاکره می‌کند تا به یک تصمیم جدید برای جلوگیری از جاه طلبی‌های مخرب ایران برسد.
به دنبال اعلام رسمی تصمیم رئیس جمهوری ایالات متحده به خروج از توافق هسته‌ای ایران، مایک پمپئو در بیانیه ای اعلام کرد که آمریکا با متحدان خود برای یافتن یک راه حل «واقعی، جامع و ماندگار» برای تهدید ایران همکاری خواهد کرد.
او «برنامه موشکی بالیستیک، فعالیت‌های تروریستی در جهان، و فعالیت‌های مخاطره آمیز در سراسر خاورمیانه و ورای آن» را تهدیدهایی از سوی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد که آمریکا با شرکای خود برای رفع آنها همکاری خواهد کرد.
وزیر خارجه آمریکا همچنین دو هفته پیش راهبرد جدید آمریکا را در مورد ایران را معرفی کرد که بر اساس آن، فشارمالی بی‌سابقه بر حکومت ایران اعمال خواهد شد، وزارت خارجه و وزارت دفاع آمریکا برای مقابله با هرگونه تجاوزگری ایران همکاری نزدیکی خواهد بود، آمریکا از تلاش مردم ایران برای تغییر حمایت خواهد کرد.

او در نهایت اعلام کرد که آمریکا حاضر به مذاکره با ایران برای از سرگیری روابط دیپلماتیک و برابر در صورت تغییر رفتار جمهوری اسلامی است.
خبرگزاری فارس / خبرگزاری ایسنا / صدای آمریکا