به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



پنجشنبه، خرداد ۱۰، ۱۴۰۳

افزودن اتهام جدید «توهین به خامنه‌ای و خمینی» به پرونده فاطمه سپهری و برادرانش

 

اصغر سپهری، در شبکه اجتماعی ایکس خبر داده به دستور حسین یزدان‌خواه، قاضی شعبه پنجم دادگاه انقلاب اسلامی مشهد، علی سلیمانی مارشک، بازپرس پرونده، اتهام تازه‌‌ی «توهین به خامنه‌ای و خمینی» را به پرونده خواهرش فاطمه سپهری و دو تن از برادرانش حسین سپهری و محمدحسین سپهری افزوده است.


این عضو خانواده سپهری در توئيترش نوشته، اتهامات تازه پس از برگزاری جلسه دادگاه در ۱۷ اردیبهشت به پرونده فاطمه سپهری و دو برادرش اضافه شده است.



فاطمه سپهری از ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ و محمدحسین سپهری از ۶ مهرماه ۱۴۰۲ در زندان وکیل‌آباد مشهد نگهداری می‌شوند و حسین سپهری هم که یک پرونده باز دارد پس از سه ماه بازداشت، به قید وثیقه آزاد شد.


فاطمه سپهری، کنشگر سیاسی شناخته‌‌شده، یکی از ۱۴ زنی بودند که از بیانیه‌ی ۱۴ کنشگر ایرانی از جمله برادرش محمدحسین سپهری برای درخواست استعفای علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی حمایت کردند.


فاطمه سپهری ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ به همراه برادرش محمدحسین سپهری به دست ماموران امنیتی در مشهد، بازداشت شد و ابتدا به بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد و سپس به زندان وکیل‌آباد مشهد منتقل شد.


فاطمه سپهری در صحبت‌هایش بارها تاکید داشته که نظام جمهوری اسلامی اصلاح‌ناپذیر است و خواستار کنار گذاشتن حکومت شده است و چند بار از جمله پس از آغاز خیزش سراسری در اعتراض به قتل مهسا ژینا امینی، بازداشت شده است.



۲ اسفند ۱۴۰۱، هادی منصوری، قاضی شعبه اول دادگاه انقلاب مشهد فاطمه سپهری را با اتهامات تبلیغ علیه نظام، همکاری با دول متخاصم و اجتماع و تبانی جمعا به ۱۸ سال زندان محکوم کرد که عینا در دادگاه تجدیدنظر تائید شد.


۲۱ شهریور ۱۴۰۲، فاطمه سپهری در پیامی که از زندان برای سالگرد جان‌باختن مهسا ژینا امینی فرستاد، خواستار از سرگیری اعتراضات مردمی شد و گفت: «ملت بیدار ایران یک سال است داغدار قتل ناجوانمردانه دختر ایران مهسا امینی هستیم و در این مدت زجر بسیار کشیده‌ایم و پرونده جنایات این فرقه تبهکار سنگین‌تر و سنگین‌تر شده است.»



پنجشنبه ۶ مهر۱۴۰۲، حسین و محمد حسین سپهری مقابل بیمارستان قائم مشهد، محل جراحی خواهرشان بازداشت شدند و به زندان وکیل‌آباد منتقل شدند.



۲۴ مهر ۱۴۰۲، فاطمه سپهری با انتشار پیام ویدیویی از بیمارستان قائم مشهد، با اشاره به این‌که برای یک هفته از زندان به مرخصی درمانی اعزام شده، حمله گروه حماس به اسرائیل را محکوم و ابراز امیدواری کرد «پرونده جمهوری اسلامی» در «طوفان الاقصی» بسته شود.


به گزارش هرانا، حسین سپهری ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۲ با تودیع وثیقه از زندان وکیل‌آباد مشهد آزاد شد و همزمان قرار بازداشت محمدحسین سپهری به مدت یک ماه دیگر تمدید شد.


۲۰ فروردین ۱۴۰۳ هم هیات تخلفات اداری آموزش و پرورش محمدحسین سپهری را اخراج کرد و همزمان با ارسال پرونده‌اش به دادگاه، قرار بازداشت موقت او برای بار چندم تمدید شد.


اصغر سپهری، ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به این‌که حال خواهرش پس از جلسه مجازی با این فرد که خود را «روان‌شناس قوه قضاییه» معرفی کرده، خراب شده و به بهداری منتقل شد نوشت خواهرش از شکنجه روانی خود به دست یک «بازجو روان‌شناس» خبر داده است.