به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



چهارشنبه، اردیبهشت ۱۲، ۱۴۰۳

روزانه ۴۷ کودک مهاجر از سال ۲۰۲۱ در اروپا «ناپدید شده‌اند»

 

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که از سال ۲۰۲۱ روزانه حدود ۴۷ کودک مهاجر پس از ورود به اروپا ناپدید شده‌اند. بر اساس پژوهش روزنامه‌نگاران همکار در پروژه‌ای با عنوان «گم‌شده در اروپا»، بیش از ۵۰ هزار کودک مهاجر بدون همراه در سه سال گذشته در اروپا ناپدید شده‌اند.


بررسی داده‌های به‌دست آمده از ۳۱ کشور اروپایی، از جمله اتریش، آلمان و ایتالیا، نشان می‌دهد که دست‌کم ۵۱ هزار و ۴۳۳ کودک مهاجر در دوره زمانی سال ۲۰۲۱ تا پایان سال ۲۰۲۳ ناپدید شده‌اند. رقم واقعی کودکان مهاجر ناپدیدشده در اروپا ممکن است به دلیل در دسترس نبودن اسناد و اطلاعات کامل، بیشتر باشد.


تحقیق دیگری که نتایج آن در سال ۲۰۲۱ منتشر شد، نشان می‌داد که در دوره زمانی ژانویه ۲۰۱۸ تا دسامبر سال ۲۰۲۰، دست‌کم ۱۸ هزار کودک مهاجر پس از ورود به اروپا ناپدید شده‌ بودند.


طرح «حزب مردم اروپا» برای بحران مهاجرت: انتقال تمام پناهجویان به کشور ثالث امن تا زمان تعیین تکلیف

سازمان ملل: بیش از ۸۵۰۰ مهاجر سال گذشته در سراسر جهان جان خود را از دست دادند

ایتالیا و اتریش به ترتیب با ۲۲ هزار و ۸۹۹ و ۲۰ هزار و ۷۷ کودک مهاجر ناپدید شده، بیشترین درصد کودکان مهاجر ناپدید شده در میان کشورهای اروپایی را به خود اختصاص داده‌اند. بلژیک، آلمان و سوئیس نیز با هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۲۰۰ کودک مهاجر ناپدیدشده در رتبه بعدی این فهرست قرار گرفته‌اند.


بر اساس اعلام پروژه‌ «گم‌شده در اروپا»، نرخ بالای کودکان ناپدیدشده در ایتالیا و اتریش لزوماً نشان دهنده موارد بیشتر در این دو کشور نیست، بلکه سیستم‌های جمع آوری داده‌ها در آن‌ها کارآمدتر بوده است.


دست‌کم از هر ۳ کودک مهاجر بدون همراه ناپدیدشده در اروپا بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ یک نفر از آن‌ها اهل افغانستان بوده است.


داده‌های جمع‌آوری شده توسط پروژه «گم‌شده در اروپا» همچنین نشان می‌دهند که در میان کودکان مهاجر ناپدیدشده در اروپا، کودکانی از سوریه، تونس، مصر و مراکش نیز بوده‌اند.


سرنوشت کودکان مهاجر بدون همراه ناپدیدشده در اروپا همواره نگرانی مدافعان حقوق کودکان را در پی داشته است زیرا این گروه از مهاجران در برابر خشونت و قاچاقچیان انسان آسیب‌پذیرتر هستند.


به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید


اگرچه عوامل متعددی در ناپدیدشدن کودکان مهاجر نقش دارند اما این نگرانی وجود دارد که آن‌ها طعمه قاچاقچیان انسان شوند و در صنعت سکس مورد بهره‌برداری قرار گیرند.


نتایج پژوهش انجام شده در دانشگاه خنت در بلژیک نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۸۴ درصد کودکان مهاجر در مسیر مهاجرت به اروپا خشونت فیزیکی را تجربه کرده و بیش از ۹۰ درصد آن‌ها شاهد چنین خشونت‌هایی بوده‌اند.


بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، حدود ۴۰ درصد از آوارگان جهان را کودکان تشکیل می‌دهند.

یورو نیوز