سیاسی کردن جنایت اسیدپاشی فرصت طلبی و نامردی سیاسی است
علی لاریجانی در سخنرانی خود در صحن علنی مجلس روش های روزهای اخیر برخی رسانه ها و سیاستمداران در بهره برداری سیاسی از پدیده زشت اسیدپاشی را نامردی سیاسی خواند و گفت:
سیاسیکردن یک اقدام زننده جز فرصتطلبی چیز دیگری نیست و یک نامردی سیاسی است که متأسفانه در دورههایی نیز از این کارها انجام شد و نتیجه آن تندرویهایی بود که به کشور لطمه زد.
به گزارش فارس، علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (۴ آبان ماه ۹۳) گفت: با انجام کار تحقیقاتی در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی پس از سالها طرحی در ارتباط با حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تدوین شد و پس از بررسی در کمیسیون مشترک قضایی و فرهنگی در دستور کار مجلس قرار گرفت.
انتقاد لاریجانی از فضاسازی علیه طرح آمران معروف
وی افزود: این همه فضاسازی علیه این طرح و مرتبط کردن آن با برخی مسائلی که در کشور رخ داده، کار نادرستی بود. میگویند در این امر اشکالاتی وجود دارد. این طرح که هنوز در مجلس به تصویب نهایی نرسیده، اگر اشکالی هست مطرح کنند که در مجلس طبق آئیننامه بررسی شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد که این که می گویند در این طرح عدهای خاص میتوانند اقداماتی انجام دهند، تعجبآور است اولا در این طرح اقدام عملی در اختیار دولت قرار گرفته و مردم وظیفه زبانی دارند نه عملی و ثانیا برای اینکه عدهای خودسر اقدامی نکنند برای آن ساز و کاری در نظر گرفته شده است. البته ممکن است عدهای در ترکیب این ستاد نظر داشته باشند که به موقع در مجلس مورد مداقه قرار میگیرد اما روح این طرح با فضاهای ساختهشده در تنافر است.
لاریجانی افزود: همه آقایان صاحبنظر توجه داشته باشند که امر به معروف و نهی از منکر هم یک فریضه مهم اسلامی و حیاتبخش برای جامعه است و هم نص قانون اساسی است و لذا باید حامی این امر مهم باشند.
اسیدپاشی مستمسک تسویه حساب سیاسی شد
رئیس قوه مقننه با اشاره به حادثه اسیدپاشی در اصفهان گفت: این اقدام یکی از قبیحترین و رذیلانه ترین جنایتها است که از ابتدای این حادثه پیگیری جدی در خصوص آن صورت گرفت و با قوه قضائیه و سایر بخشهای امنیتی تماس گرفته شد که موضوع را با همه توان دنبال کنند و افرادی نیز در این ارتباط دستگیر شدند ولی بررسیها در حال انجام است.
لاریجانی اظهار داشت: لازم میدانم کمیسیون امنیت ملی با جدیت پیگیر این موضوع باشد و نتیجه را به مجلس گزارش دهد اما اینکه پدیده اجتماعی زشت مستمسکی شود برای تسویه حساب سیاسی جریانها، خطای دیگری است که رخ داده است و بدتر از آن مرتبط کردن این مسئله به بحث امر به معروف و نهی از منکر است که این اقدام منکر دیگری است که انجام شده است.
وی افزود: کدام جریان سیاسی مطرح در کشور در پی چنین اقداماتی میتواند باشد؟ چرا فضای سیاسی کشور را بلاوجه غبارآلود میکنید؟ سیاسیکردن یک اقدام زننده جز فرصتطلبی چیز دیگری نیست و یک نامردی سیاسی است که متأسفانه در دورههایی نیز از این کارها انجام شد و نتیجه آن تندرویهایی بود که به کشور لطمه زد.
این روشها تکرار روشهای مذموم سابق است نه اعتدال
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همه بحثها در این یک سال در مجامع و رسانهها این بود که از گذشته درس گرفته شود و معتدل عمل کنند. این روش که تکرار همان روشهای مذموم سابق است. عقل حکم میکند که مسائل امنیتی در جامعه به سوی اجتماعی شدن سوق پیدا کند نه بالعکس که پدیدههای اجتماعی، سیاسی و امنیتی شود.
لاریجانی اضافه کرد: مخصوصا وقتی ملاحظه میکنند که در شرایط ملتهب منطقه قدرتها میخواهند آرامش کشور ایران که سنگر پایداری است را به هم بزنند و گاه با رسانههای خود به تحریک و شیطنت مشغولند باید توجه رسانهها و سیاستمداران بیشتر و دقیقتر باشد.
سایت الف