به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



جمعه، آبان ۲۴، ۱۳۹۸

شما هم عاشق پوشیدن کفش‌ پاشنه بلند هستید؟‌ آیا از عوارض کفش‌ پاشنه بلند برای سلامتی‌تان آگاه هستید؟

اکثر خانم‌ها دوست دارند کفش پاشنه بلند بپوشند، با کفش‌های پاشنه بلند خانم‌ها شیک‌تر به نظر می‌رسند ولی آیا از عوارض پوشیدن کفش پاشنه بلند به صورت دوامدار و آسیب‌های جدی که به بدن وارد می‌کند اطلاع دارید؟

در اینجا عوارض جدی که پوشیدن دوامدار کفش پاشنه بلند به بدن وارد می‌کند را ذکر می‌کنیم.

کمر درد
کفش‌های پاشنه بلند به طور کامل نمی‌توانند از تمام نقاط پاهای‌تان به طور یکسان نگهداری کنند. این کفش‌ها باعث توزیع نامتعادل وزن روی پاهای‌تان می‌شوند و ممکن است باعث ایجاد درد، التهاب، و فشار در ناحیه‌ی پایین کمر‌تان شوند.

ناراحتی ماهیچه‌ای
دیگر اثر جانبی پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند، درد ماهیچه‌ای ساق پا است. همچنین می‌تواند منجر به برجسته شدن رگ‌ها شود که نه تنها وحشتناک به نظر می‌رسند، بلکه بسیار دردناک هم هستند.

استفاده از پاشنه بلندهای «پشت باز» را محدودتر کنید
انواع کفش‌های پاشنه بلند، تاثیرات و عوارض یکسانی ندارند، پاشنه بلندهای « پشت باز»، آسیب بیشتری به پا می‌رسانند و دلیل آن ایجاد فشار بیشتر به پنجه پا در حین حرکت است. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم از اینگونه کفش‌ها کمتر استفاده کنید.

پیچ خوردگی مچ پا
کفش‌های پاشنه بلند باعث می‌شود مچ پای‌تان پیچ بخورد. از پوشیدن روزانه‌ این کفش‌ها خودداری کنید. و اگر هم پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند جزء ضروریات‌تان است، آن‌ها را فقط در مراسم خاص بپوشید.

تنگی و انقباض رگ‌های خونی
شکل کفش، پای شما را به وضعیتی می‌فشرد که قطعاً طبیعی و دور از احساس راحتی است. این باعث استرس در پای شما می‌شود که می‌تواند منجر به یک تنگی جریان خون شود. در بدترین شرایط و موارد شدید، پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند ممکن است باعث پاره شدن رگ‌های خونی شود.

پا درد
بعد از یک روز کامل ایستادن روی پاهای‌تان، با کفش‌های پاشنه بلند آزاردهنده، به احتمال زیاد دچار پا درد خواهید شد. به این ترتیب، امکان دارد درد شدیدی را در انگشتان، کف، قوس یا پاشنه‌ی پاهای‌تان احساس کنید.

افزایش فشار به زانو
یکی دیگر از عوارض کفش پاشنه بلند، فشار بیشتر به زانوهاست. بر اساس نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد، کفش‌های دارای پاشنه بلند و پهن، 26 درصد میزان فشار روی زانوی فرد را افزایش می‌دهند. همچنین کفش‌های با پاشنه بلند و نازک، 22 درصد فشار روی زانو را افزایش می‌دهند.

سردرد
افرادی که کفش پاشنه بلند می‌پوشند بیشتر دچار سردرد می‌شوند زیرا بلندی پاشنه کفش باعث قوس زیاد کمر شده و این قوس کمر به صورت جبرانی گردن را به جلو می‌کشد و رشته‌های عصبی یک و دو گردنی تحت فشار قرار می‌گیرد. برخی از سر دردها هستند که منشاء آن‌ها اختلالات گردنی یا گرفتگی‌های عضلات گردن است. ممکن است درد در امتداد ستون فقرات گردنی کم یا زیاد شود و فرد را دچار سر درد کند که تمامی این دردها به راحتی و بصورت علتی با روش‌های نوین فیزیوتراپی قابل درمان هستند.

کج شدن و به هم ریختن شکل طبیعی پاها
انگشت چکشی پا یکی از خطرناک‌ترین عوارض جانبی پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند به شمار می‌رود. حالت غیر طبیعی پا، فشار زیاد روی کف پا، رگ‌های خونی، و کمر باعث تغییر شکل انگشتان پا می‌شود که به این حالت انگشت چکشی می‌گویند.

العربیه