حسین فریدون برادر حسن روحانی
موسی غضنفرآبادی، رئیس دادگاه انقلاب تهران، با متهم کردن حسین فریدون برادر رئیس جمهور ایران به ارتباط با برخی مدیران متخلف بانکی گفت: "شخص رئیس جمهور باید یک حکم سنگینی برای برادر خود صادر و حداقل یک حبس ابدی برای او از دادگاه درخواست میکرد."
آقای غضنفرآبادی در گفتگو با خبرگزاری بسیج گفت: "البته بنده در این زمینه اطلاع دقیقی ندارم، اما اخباری که وجود دارد حاکی از ارتباط حسین فریدون با این شبکه فساد بانکی است." او افزود که "عمق این فاجعه آنقدر زیاد است که آرزو میکند این اخبار درست نباشد".
رسانه های محافظه کار منتقد دولت در هفته های گذشته، اتهامات گوناگونی را به حسین فریدون وارد کرده اند و از جمله، وی را به حمایت از برخی مدیران متخلف مالی و همچنین زیرپا گذاشتن قوانین در اخذ مدرک دانشگاهی خود متهم کرده اند.
رئیس دادگاه انقلاب تهران در بخش دیگری از اظهارات اخیر خود گفته است: "وقتی مردم مشاهده کنند که برادر و دستیار ارشد رئیس جمهور از این جایگاه خود در زمینههای علمی، مالی و مدیریتی سوءاستفاده میکند و کسی نیست جلوی این تخلفات او را بگیرد، حقیقتا نمیتوانند این موضوعات را تحمل کنند، در صورتی که برادر رئیس جمهور باید خیلی محتاط باشد و شرایط جامعه را درک کرده و حتی از زندگی خود برای مردم بگذرد."
وی با تاکید بر اینکه "باید با این تخلف حسین فریدون بسیار جدی برخورد شود" از حسن روحانی خواسته است "افراد ناسالم را ولو اینکه برادر او باشد خیلی سریعتر از اطراف خود دور کند".
هفته پیش، سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران، با اشاره به دستگیری علی رستگار سرخهای، مدیرعامل سابق بانک ملت، گفت که این دستگیری به اتهام حضور در یک "فساد اقتصادی بزرگتر" از پرونده حقوقهای بالای مدیران بوده است.
سرلشکر جعفری با ذکر اینکه "اینها یک شبکه بودهاند و برخی از سیاسیون نیز در این شبکه حضور دارند." اعلام کرد که سازمان اطلاعات سپاه مسئولیت برخورد با "پروندههای مرتبط با مباحث امنیتی، بحث نفوذ و بحث فسادهای اقتصادی" را بر عهده دارد.
پیش از آن برخی رسانه های نزدیک به سپاه پاسداران ادعا کرده بودند که علی رستگار سرخهای به یکی از نزدیکان حسن روحانی چند میلیارد تومان کمک کرده بود. رسانههای محافظهکار همچنین مدعی شده اند که آقای سرخهای با حسین فریدون، برادر رئیس جمهور، روابط نزدیکی داشته است.
علی رستگار سرخهای یکی از مدیران ارشد بانکی بود که در نام وی در جنجال افشای فیشهای حقوقی به رسانه ها راه یافته و از مقام خود برکنار شده بود.
شماری از هواداران دولت حسن روحانی با اشاره به تخلفات اقتصادی دوران محمود احمدینژاد میگویند رفتار چهرهها و رسانههای محافظهکار در این زمینه "سیاسی" بوده و با هدف ضربه زدن به اعتبار دولت آقای روحانی صورت می گیرد.
بی بی سی فارسی