"فيس بوک" با 900 ميليون "جمعیت" سومين کشور جهان
شبکه اينترنتى فيس بوک با داشتن بيش از 900 ميليون تبعه يا به عبارتى "شهروند" توانسته است از حيث داشتن اتباع، سومين "کشور" جهان تلقى شود، زيرا تنها جمعيت هاى چين و هند بيش از اهالى فيس بوک هستند .
آمارها نشان مى دهد که بيش از نصف "اتباع فيس بوک" دست کم روزى يک بار وارد اين شبکه اجتماعى جهانى مى شوند. طبق اطلاعات ارايه شده از سوى شرکت "کومسکور" بيش از نيمى از کاربران اينترنت، فيس بوک بکار مى برند و از 7 دقيقه سير و سياحت اينترنتى خود حداقل يک دقيقه را در حال و هواى فيس بوک مى گذرانند.
ايالات متحده امريکا بيشترين کاربران فيس بوک را در خود دارد. در اين کشور به تنهايى 169 ميليون مشترک فيس بوک وجود دارد. در هند 51 ميليون، در برزيل 45 ميليون، در مکزيک 20 ميليون و در اندونزى 11 ميليون طبق آمار "کومسکور" عضويت فيس بوک را دارند.
فيس بوک تقريباً در اغلب کشورهاى جهان بالاترين تعداد کاربران را در ميان شبکه هاى اجتماعى دارد. اما در اين ميان روسيه استثنا است. زيرا در اين کشور شبکه هاى "اودنوکلاسنيکي" و "فکونتاکتيه" بر فيس بوک برترى دارند. در کشور چين اصولا فيس بوک ممنوع و بلوکه شده است. در ژاپن، کره جنوبى، ويتنام و لهستان آن گونه که آمار "کومسکور" نشان مى دهد، شبکه هاى اجتماعى ديگرى از حيث تعداد کاربران بر فيس بوک برترى دارند.
جالب است بدانيم که جوانترين ميلياردرهاى جهان کسانى هستند که از طريق فيس بوک توانستند ثروت خود را گرد آورند. يکى از آنها که روز دوشنبه 14-5-2012 جشن تولد خود را در 28 سالگى گرفت، مارک زاکربرگ مؤسس همين شبکه است. ديگرى داستن موسکوويتز است که از شرکاى مارک زاکربرگ است و تنها 8 روز از او کوچکتر مى باشد.
نکته ديگرى که در باره فيس بوک گفتنى است، نشر روزانه بيش از 300 ميليون عکس از اين کانال است. همچنين گفته مى شود که بيش از 488 ميليون کاربر روزانه با تلفن ها يا کامپيوترهاى همراه خود وارد قلمرو پرشهروند فيس بوک مى شوند.
العربیه