اگر از آن دسته افرادی هستید که وقتی به رستوران میروند، اول از همه به فهرست کبابها نگاهی میاندازند و غذای مورد علاقه خود را از این فهرست انتخاب میکنند و یا از آنها که به هر بهانهای به طبیعت رفته و آتشی درست کرده و گوشتی به سیخ میزنید، باید امروز را به شما تبریک گفت، امروز، ۱۲ ژوئیه، روز جهانی کباب است.
شاید سختترین سوال درباره کباب این باشد، که کباب به کدام کشور تعلق دارد؟ زیرا که از سوریه، فلسطین، لبنان و عراق گفته تا ترکیه، ایران، افغانستان، هند و دیگر کشورهای منطقه دهها نوع کباب در فهرست خوراکیهای خود دارند و مهاجران به ویژه مهاجران کباب را به همراه حمص، تبوله، شاورما و کسکس با خود به بسیاری از کشورهای اروپایی بردهاند، هر چند خود اروپاییها هم شیوههای متعددی برای کباب کردن دارند، شاید بتوان بهترین توصیف درباره گستره جهانی کباب را از زبان کوفی عنان، دبیرکل سابق سازمان ملل شنید.
عنان معتقد است که «صلح هیچگاه برقرار نخواهد شد، مگر اینکه همه جهان به کباب دسترسی داشته باشند.»
کاربران شبکههای مجازی با انتشار مطالبی تحت هشتگ #KebabDay مطالب و تصاویر مختلفی درباره کباب و تجربیات خود در این زمینه منتشر کردند.
گستره جهانی کباب سبب شده که این خوراکی در کشورها و مناطق مختلف جهان به نامهای مختلف نامیده شده و شیوههای متعددی برای تهیه آن ابداع شود.
کباب شیش، کوبیده، کوفته، حلبی، شقف، برگ و سلطانی از جمله این نامها هستند، هر چند کباب یک نام خاص برای غذای خاصی نیست و شامل گروهی از غذاهاست که به روش کباب شدن تهیه میشوند و بنا به مواد تشکیلدهنده و شیوه تهیه میتواند نامهای مختلفی داشته باشد.