به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



شنبه، خرداد ۲۵، ۱۳۹۲

هکرهای چینی اطلاعات تسلیحاتی آمریکا را در اختیار دارند

  • یک شرکت فعال در زمینه امنیت سایبری در آمریکا گفته که یک واحد نظامی سری چین در انجام مجموعه گسترده‌ای از حملات هکری دست داشته است.
  • چین هرگونه دخالت در حملات هکری و جاسوسی‌ سایبری را رد کرده است. شرکت ماندیانت، واحد نظامی ۶۱۳۹۸ متعلق به ارتش آزاد خلق چین را که مرکز آن در شانگهای قرار دارد به عنوان یکی از محتمل‌ترین عوامل این حملات هکری شناسایی کرده است. 

  • براساس این گزارش، واحد نظامی ۶۱۳۹۸ صدها ترابایت اطلاعات را از شمار زیادی از صنایع که اکثر آن‌ها در آمریکا و تعدادی از آن‌ها در کانادا و بریتانیا مستقر هستند، به سرقت برده است. در همین حال یک روزنامه آمریکایی گزارش داده است هکرهای چینی به طرح شماری از سامانه‌های تسلیحاتی آمریکا دست پیدا کرده‌اند.

  • به نوشته روزنامه واشنگتن‌پست طرح هواپیماهای جنگنده، کشتی‌ها و موشک‌های دفاعی از جمله مواردی بوده که به دست هکرهای چینی افتاده است. این اطلاعات از گزارش محرمانه‌ «هیات تحقیقاتی علوم دفاعی» استخراج شده است که برای وزارت دفاع آمریکا، عده‌ای از مقامات دولتی و همچنین صنعت دفاعی این کشور تهیه شده است. هنوز مقامات رسمی چین در این زمینه واکنشی نشان نداده‌اند. گزارش واشنگتن‌پست پس از آن منتشر شد که یک شبکه استرالیایی از دزدیده شدن نقشه ساختمان تازه سازمان اطلاعات داخلی استرالیا توسط هکرهایی در چین خبر داد. براساس این گزارش هکرهای چینی توانسته‌اند با هک کردن سیستم کامپیوتری پیمانکار این ساختمان به نقشه سیم‌کشی و کابل‌های مخابراتی و سیستم ایمنی ساختمان دست پیدا کنند. دولت چین این اتهامات را تکذیب کرده و گفته است از نظر فنی ردیابی آن‌ها بسیار دشوار است و مشخص نیست چه شواهدی اساس این گزارش‌ها را تشکیل می‌دهد. پنتاگون پیش‌تر در هفتم می (۱۷ اردیبهشت) امسال در گزارشی گفت چین دست به جاسوسی‌ سایبری زده و تلاش کرده از این طریق به اطلاعاتی درباره سیاست خارجی و طرح‌های نظامی دولت آمریکا دست پیدا کند. دولت چین در واکنش به این گزارش اتهام‌های وزارت دفاع آمریکا را بی‌پایه و اساس خواند و نسبت به صحت شواهد ارائه شده ابراز تردید کرد. در گزارش سالانه وزارت دفاع آمریکا برای اولین‌بار حملات سایبری به شبکه‌های کامپیوتری این کشور به‌طور مستقیم به دولت چین نسبت داده شد. بر اساس گزارش بی‌بی‌سی در گزارش پنتاگون گفته شده شبکه‌های کامپیوتری دولت آمریکا به‌طور مرتب از سوی چین هدف حمله قرار می‌گیرند و به نظر می‌رسد عاملان بعضی از این حملات با دولت و ارتش چین مرتبط هستند. اگرچه آمریکا همواره به نقش چین در حملات سایبری به این کشور ظنين بوده اما تاکنون از نسبت دادن مستقیم این حملات به دولت چین خودداری کرده بود. آمریکا همچنین تاکنون از تایید هدف قرار گرفتن شبکه‌های کامپیوتری دولتی خودداری می‌کرد. هونگ لی، سخنگوی وزارت دفاع چین، در واکنش این اتهام را بی‌اساس دانسته است. به گفته این سخنگو، تعریف مشخصی از این‌که چه کسی هکر است وجود ندارد و هرکسی که از اینترنت استفاده کند می‌تواند قربانی حملات هکرها شود. وی می‌افزاید: «گمانه‌زنی‌ها و طرح اتهام‌های بی‌اساس با اهداف مختلف، غیرحرفه‌ای و غیرمسئولانه است و به حل مشکل کمکی نمی‌کند. چین به‌طور قاطع با حملات سایبری مخالف است و قوانین و مقرراتي برای مجازات شدید هکرها دارد. چین خودش قربانی حملات سایبری است.» وزارت امورخارجه چین نیز پیش‌تر با ابراز تردید نسبت به شواهد ارائه شده، اعلام کرد که دولت چین قویا با هرگونه فعالیت درباره هک کردن کامپیوترها مخالف است. 
  • روزنامه بهار