۴۵ نماینده پارلمان اروپا در واکنش به حکم ۶ سال زندان و ۲۲۳ ضربه شلاق برای کیوان کریمی، فیلمساز ایرانی با امضای نامه ای خطاب به حسن روحانی، خواستار لغو این مجازات شدهاند.
در بخشی از این نامه آمده که حکم صادرشده "در تضاد کامل با منشور جهانی حقوق بشر و تعهدات بینالمللی" است که ضامن احترام به آزادی بیان و کرامت انسانی هستند.
با وجود بازتاب جهانی و رسانهای شدن حکم صادره برای کیوان کریمی، این موضوع با سکوت اهالی هنر و سینما در داخل ایران مواجه شده است.
کیوان کریمی که با دیدی مفهومی سوژه فیلمهایش را انتخاب میکند و با منطقی تحلیلی میسازد با فیلمهایی چون مرز شکسته و ماجرای زن و شوهر کارگر جایزه بیش از ۴۰ جشنواره بینالمللی فیلم را به خانه برده است.
کریمی در واکنش به حکم صادره علیه خود در گفت وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد که جرمش تنها فیلمسازی است. فیلمهایی که به واقعیت جامعه ایران می پردازد.
کریمی فارغ التحصیل رشته علوم ارتباطات دانشگاه تهران با هدف تمرکز بر مشکلات طبقه کارگر ناشی از زندگی مدرن و مفاهیم جامعه شناسی سیاسی فیلم میسازد و گویی این به مذاق قاضی مقیسه، رئیس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب خوش نیامده است.
چند روزبیشتر به بررسی نتیجه اعتراض به حکم کیوان کریمی، فیلمساز جوان ایرانی در دادگاه تجدید نظر باقی نمانده است.
اما با توجه به بازتاب جهانی حکم صادره برای این فیلمساز جوان ایرانی این گونه به نظر می رسد که قاضی مقیسه بدون در نظر گرفتن هزینه های بینالمللی آن، حکم ۶ سال زندان و ۲۲۳ ضربه شلاق را صادر کرده است.
صدای آمریکا