او گفته امیدوار است الهامبخش دیگران برای ایدههایی باشد که به حل مشکلات جهان منجر شوند: "اگر من توانستم،هر کس دیگری هم میتواند."
خانم رائو به آنجلینا جولی، بازیگر سینما و فعال حقوق کودکان در مصاحبهای که برای مجله تایم انجام شد گفت شبیه دانشمندان معمولی نیست: "هر چه در تلویزیون میبینم این است که دانشمند یک پیرمرد معمولا سفید پوست است."
"هدف من از ابداع، دیگر فقط یافتن راه حلی برای مشکلات جهان نیست بلکه ایجاد انگیزه در دیگران هم هست چراکه به تجربه شخصی، آسان نیست کسی مثل خود را نبینی."
گیتانجالی رائو که ساکن ایالت کلرادو آمریکاست به مجله تایم گفت مشکلات زیادی وجود دارند که باید حل شوند: "نسل ما با مشکلات عدیدهای روبروست که پیش از این با آنها مواجه نبودهایم. در عین حال با مشکلاتی قدیمی هم روبرو هستیم که هنوز لاینحل ماندهاند."
انتخاب او از سوی مجله تایم به عنوان اولین کودک سال تنها افتخاری نیست که نصیبش شده است. او پیشتر عنوان "جوان ترین دانشمند برتر آمریکا" را بخاطر اختراع تستی سریع و کمهزینه برای ردیابی سرب در آب بدست آورده بود.
مجله تایم از سال ۱۹۲۷ انتخاب "مرد سال" را آغاز کرد و از آن زمان هر سال مرد، زن یا گروهی را برگزیده است.
در سال ۱۹۹۹ این عنوان به "شخصیت سال" تغییر کرد تا به گفته این مجله انتخابش فراگیرتر باشد. سردبیران تایم فرد یا افرادی را بعنوان "شخصیت سال" برمیگزینند که بیشترین تاثیر را بر رویدادهای جهان داشته باشند و به گفته آنها این تاثیر لزوما نباید مثبت باشد.
گرتا تونبرگ دانش آموز و فعال محیط زیست سوئدی جوان ترین فردی بود که سال گذشته تایم به عنوان "شخصیت سال" انتخاب کرد.
تایم عنوان جدید "کودک سال" را "شاخصی برای ظهور نسل جوانتر رهبران آینده آمریکا" خوانده است.
بیبیسی فارسی