فرزندم در مقابل دیدگانم آب می شود ...
- من و خواهرم بیماری دیابت داریم. تا ماه پیش انسولین می خریدیم 6 هزار تومان که این ماه 12 هزار تومان خرید کردیم.
نوار تست قند خون می خریدیم هر عدد 35 هزار تومان که این ماه شده 45 هزار تومان. جالبه که نوار تست قند خون زمانی که دلار 3800 و 4000 تومان بود با قیمت 32 الی 35 هزار تومان فروش می رفت.
الان که دلار 3200 هست با قیمت 45 هزار تومان می فروشند. این جدای از هزینه داروهای پدرم می باشد که دچار ناراحتی قلبی بوده و پلاویکس و ... را با قیمتی که خود بهتر می دانید مصرف می کند! هزینه داروهای ما در هر ماه 300 هزار تومان به جز هزینه پزشک و ... می باشد.
- الان من خودم به داروی بیسموت نیاز دارم که مشابهی هم نداره و تازه داروی گرونی نیست و در داخل هم تولید میشه ولی میگن چون مواد اولیه اون موجود نیست دیگه تولیدی نداریم. این دارو برای زخم مری و معده کاربرد داره . الان من هر روز باید از سینه بسوزم .
- همسر بنده قرص وارفارين (ضدلخته شدن خون) مصرف مي كند كه تاچندي پيش مثل نقل ونبات در همه داروخانه ها بود ولي الان اصلا موجود نيست. اگر ايشان دراثر نبودن قرص دچار سكته شود مسئول كيست؟
- در شهرستان بوکان (آذربایجان غربی) آمپول رگام در سیستم توزیع دولتی موجود نیست و مردم مجبورند آن را در بازار آزاد با قیمت 400 هزار تومان تهیه کنند. لطفاً پیگیری فرمائید.
- بتافرون داروي بيماران ام اس كه با قيمت ماهيانه 80 تومان براحتي در دسترس بود. اين اواخر به 420 تومان رسيده بود كه به هر بدبختي تهيه مي كرديم. چند روز قبل داروخانه هلال احمر قيمت آن را بالغ بر 1.600.000 تومان اعلام كرد .
- باور بفرماييد براي تهيه يک عدد اسپري آسم تمام داروخانه هاي شهرم را گشتم ولي دريغ از يك افشانه. بيماري آسم را هم كه همه مي شناسند. حالا همسرم شبها تا صبح به سختي نفس مي كشد و صداي خس خس سينه اش تا يك كوچه آن طرف تر شنيده مي شود.
- اسپری مینیرین که داروی وارداتی برای کنترل بیماری دیابت بیمزه است چندماه است در بازار پیدا نمی شود و چون داروی نیازمند به برودت است در بازار آزاد هم قابل اعتماد نیست.
ساخت ایرانی آن به هیچ وجه جواب بالینی نداده . عدم مصرف این دارو باعث عدم جذب آب بدن توسط کلیه ها شده و دفع سریع یعنی ادرار بیش از حد شده و تشنگی همراه با ضعف شدید در بیمار ایجاد می کند.
این بیماری، ناعلاج و نیاز مبرم به مصرف مداوم دارو دارد حال ببینید بیماران مبتلای به این بیماری چه می کشند ؟ فرزندم در مقابل دیدگانم آب می شود و من چاره ای ندارم چون داروی او یافت نمی شود .
- اوایل سال قبل قیمت انسولین 1500 تومان بود اما اکنون به 12.500 تومان رسیده واقعا مسئول این وضعیت کیست؟
- من كارمند بيمارستانم. الان چندماهي است كه به خاطر نبود دارو هيچ بيمار ام اس ( يک بيماري صعب العلاج) را توي بيمارستان بستري نميكنن... هر چند وقت يكبار خانواده هاشون مراجعه ميكنن و با كلي اميد ميپرسن كه مشكل دارو حل شده؟ و با نااميدي برميگردن.
- قرص مزالازین ایرانی برای درمان کولیت اولسروز می باشد مدتی است نایاب شده است ونمونه خارجی آن 5 برابر قیمت ایرانی می باشد. مسولینی که یارانه دارو را حذف کردند چرا پاسخگو نیستن؟ آیا ما قشر بیمار کم درآمد محکوم به مرگیم؟
- نزدیک به یک هفته پیش برای چندمین بار سرطان روده پدرم به مرز خطرناک رسید . پدرم رو به تهران انتقال دادیم و پزشک داروهایی تجویز کرد اما هیچ کدام را یا داروخانه ها نداشتند یا به یک ورق اکتفا می کردند و البته در بیشتر مواقع خودشان خیلی جالب پیشنهاد خرید آزاد آن را با یک تلفن می دادند و به نوعی به راحتی در داروخانه ها دلالی شکل گرفته است ... تا امروز داروهایی که تا 2 ماه قبل با قیمت 10 هزارتومان می خریدم بعد یک هفته با 2.750.000 تومان و یک هفته جستجو و درد کشیدن و وخیم شدن حال پدرم به دست آوردم ... اکنون با 600 هزارتومان حقوق ماهیانه چگونه این رقم دارو را برای پدرم بپردازم و بتوانم خودم هم امرار معاش کنم ... خدا به فریاد ما بی کسان این دوران برسد.
- الان بنده به دنبال داروی خارجی تگرتول هستم. کلی داروخانه رو سر زدم تا دارو پیدا کنم. که با این همه تلاش تازه تونستم 30 عدد دارو که برای مصرف 15 روز بیمارم هست را تهیه کنند.
- من مادرم سرطان داره باید هر ماهه یک آمپول به نام ساندوستاتین تزریق کنه اما الان 3 ماهه که این دارو نایاب شده تورو به خدا کاری کنید این دارو توی بازار آزاد به مبلغ 4 میلیون تومان میفروشند، اما هیچ داروخانه ای اون رو نداره.
- به عنوان یک پزشک می گویم، کاش فقط داروهای بیماریهای صعب العلاج پبدا نمی شد چون این بیماریها معمولا شیوع کمی دارند. مشکل اصلی در حال حاضر کمبود داروهای لازم برای بیماریهای شایع است. متفورمین، رانیتیدین، شیاف استامینوفن، سرم نرمال سالین و بسیاری قطره های معمول چشمی جزو داروهای سهمیه بندی هستند و در شهرستانها کمبودشان شدیدا حس می شود. فقط تهران و شهرهای بزرگ را نبینید.
- خدا می داند که من بیمار دیابتی که اسولین لانتوس ونومیکس استفاده می کنم با قبول نکردن بیمه بر اضافه قیمت داروها شاید نزدیک به 10برابر می پردازم تازه با نامه و خواهش و 100 بار رفت وامد. چه کسی جوابگو خواهد بود؟ من بیشتر مجبور می شوم دوزهای انسولین را با مادر دیابتی ام قسمت کنم .
- خدایا اگه قرص وارفارین نتونم تهیه کنم بابام... ملت کمکم کنید این قرص برای بیماران قلبی که جراحی باز کردند و جلوگیری از تشکیل لخته خون هسته تمام داروخانه های خوزستان رو گشتم پیدا نکردم.
- پدرم هفته گذشته چهار روز تو بيمارساني توي شهرستان به خاطر نبودن يك دارو زجر كشيد. آخرش هم تو تهران از بازار آزاد تهيه كردم.
- مادر گوهری گرانبهاست مادرم را به خاطر داروهای بی کیفیت ازدست دادم.
- بنده خانواده یک بیمار سرطانی هستم که پزشک معالج این بار به ما گفت حتی داروهای ایرانی نیز یافت نمی شود!
- سلام متاسفانه امروز برای پیداکردن یک شربت رانتیدین خارجی برای بچه ام نزدیک به 100 داروخانه تهران سرزدم که درنهایت تونستم پیداکنم. متاسفانه یک شربت معمولی به زور پیدا می شه.
- الان من خودم به داروی بیسموت نیاز دارم که مشابهی هم نداره و تازه داروی گرونی نیست و در داخل هم تولید میشه ولی میگن چون مواد اولیه اون موجود نیست دیگه تولیدی نداریم. این دارو برای زخم مری و معده کاربرد داره. الان من هر روز باید از سینه بسوزم.
- من داراي يك فرزند هستم كه مبتلا به بيماري تالاسمي است و از سال 1373 به طور مداوم هر بيست روز يكبار خون تزريق ميكند و براي كاهش غلظت آهن آمپول دسفرال بايد ماهي 100 عدد (ويال ) نيز تزريق نمايد كه در دوره رياست جمهوري آقاي هاشمي و آقاي خاتمي اين دارو مرتب به صورت رايگان در اختيار همهي بيماران از جمله فرزند دختر من نيز قرار مي گرفت اما متاسفانه در دورهي رياست جمهوري آقاي احمدي نژاد اين دارو توسط داروي ديگري به نام دسفوناك جايگزين شد كه داروي مورد نظر كارآيي داروي اول را ندارد.
دوسال است كه همين دارو هم به تعداد مورد نياز بيماران در اختيار بيماران قرار نميگيرد و منجر به افزايش بار آهن بيماران شده است كه طي دو سال گذشته تعدادي از بيماران به همين علت فوت نمودهاند كه گناه مرگ اين عزيزان به گردن مسؤولان وزارت بهداشت است كه بايد نزد پروردگار عالم پاسخگو باشند.
اينجانب از يكسال پيش وقتي متوجه شده ميزان آهن خون دخترم از هزار به پنج هزار افزايش يافته است مبادرت به خريد قرص اكسجيد نمودم و ماهي دويست هزار تومان هزينه خريد اين قرص را با صرفه جويي در مخارج ديگر زندگي تامين مي كردم و الان مقدار آهن خون دخترم تا دوهزار كاهش يافته است اما اينك اين قرص هم در داروخانه هاي خاص (29 فروردين تهران ) موجود نيست. خواهشمند است مشكل ما را هر طور كه صلاح ميدانيد به مسولين محترم برسانيد.
- یک بیمه تکمیلی درمان گرفتیم که سرطان رو پوشش بده . کل مبلغی که بابت شیمی درمانی میدن 5 میلیون تومنه در صورتی که هر مرتبه داروی شیمی درمانی از هلال احمر بین 1 تا 1.5 میلیون در میاد یعنی یه دوره درمان شش ماهه با داروهای توزیعی هلال احمر میشه 8 تا 12 میلیون. این چه پوششیه؟
- من این روزها واسه چندتا دارو برای افراد مختلف مثل مادر و مادربزرگ و خودم و ... ناچار بودم دنبال دارو باشم که خیلی از داروها رو میگن یا نیست یا توزیع نشده اگر هم بیاد با تغییرات قیمت های بالا مثلا یک آمپول یک ماه پیش گرفتم 50هزارتومان این ماه گرفتم 100 هزار تومان این شرایط واقعا برای بیماران و خانواده ها کمرشکن و کشنده است.
- من پسري دارم كه از بدو تولد به اختلال سندرم بارتر مبتلا بود و الان بايد روزانه 21 قرص پتاسيم كلرايد در سه نوبت بخوره تا حداقل پتاسيم حياتي براي زنده بودنش تامين بشه كه اصلا در بازار نيست و پس از جستجو از كل ايران ميتونم با رابطه و خوش شانسي گاهي 300 تا 400 قرصشو پيدا كنم اونم با قيمت هر بسته 100تايي 28000 تومان كه براي 5 روز بيشتر نمي رساند.
اين به غير از ساير داروهاي مكمل مورد نياز است و علي رغم كارمند بودن و تحت پوشش انواع بيمه جزو داروهاي تحت پوشش بيمه هم نيست!! حالا ببينيد مني كه كارمندم چقدر بايد در ماه هزينه كنم چه برسه به يه بنده خدايي كه وضع بدتري هم داره .
خواهشمندم اين رشته معضل دارو رو تا رسيدن به نتيجه از رو سايتتون قطع نكنيد تا امثال ما كه صدامون به جايي نمي رسه مسايل رو بگيم شايد يكي دلش به رحم بياد.
- من بيمار سرطاني دارم كه داروي هرسپتين بايد تزريق كنه . الان اين دارو در هلال احمر پنج ميليون و پانصد هزار تومن و در بازار آزاد حدود 9 ميليون تومن است. بيماري كه 18 نوبت بايد اين دارو را تزريق نمايد شما حساب كنيد چه مقدار بايد هزينه كرد. تمام درامد من كارمند در ماه كمتر از يك ميليون است. از شما مي پرسم چه بايد كرد....
- برادرم مبتلا به بیماری صرع خفیف هستند و دکتر برای ایشان قرص سدیم ولپرات تجویز کردند بسته 100تایی این قرص جواب دو هفته ایشان را می دهد... حال متاسفانه این دارو نایاب شده و فقط داروخانه هلال احمر آنرا عرضه میکند که به زور جواب نیاز بیمار را بدهد. و اگر این قرص قطع شود بیمار دچار تشنج می شود!
- من هم داداشم بیماری راشیتیسم مقاوم به درمان داره. به تجویز پزشکان روزی 3 کپسول روکالترول باید مصرف کنه. وگرنه در عرض 1-2 ماه دیگه نمیتونه حرکت کنه و کاری انجام بده. الان بیشتر از 1 ماهه که نتونستیم قرص هاشو پیدا کنیم. شرکت ایرانی که قبلا تولید میکرده، دیگه تولید نمیکنه. دادشم هم هر روز ضعیف تر رو ضعیف تر میشه.
- ویتامین ب 1 تو داروخانه ها نیست شما دنبال داروی سرطان و ... هستین
- من به علت موج گرفتگی شدید به تجویز پزشکان معالج سالهاست داروی اعصاب مصرف می کنم که چند سالی است قرص دپاکین 200 روزی دو بار مصرف می کنم که مدتهاست پیدا نمی شود و بالاجبار قرص دپاکین 500 را نصف صبح و نصف ظهر می خورم که اونهم سه ماه است پیدا نمی شود شما رو بخدا من چه گناهی دارم که باید اینجوری عذاب بکشم تازه همون هم بهایش سه برابر شده.
- سلام من بیماری اسکیزوفرنی دارم و دپاکین 500 مصرف می کنم قبلا برای 120 قرص 60 هزار تومان پرداخت می کردم الان باید 120 هزار تومان پرداخت کنم به شرطی که دارو گیر بیاد از مسئولین تقاضای رسیدگی عاجل دارم .
- من پسري دارم كه از بدو تولد به اختلال سندرم بارتر مبتلا بود و الان بايد روزانه 21 قرص پتاسيم كلرايد در سه نوبت بخوره تا حداقل پتاسيم حياتي براي زنده بودنش تامين بشه كه اصلا در بازار نيست و پس از جستجو از كل ايران ميتونم با رابطه و خوش شانسي گاهي 300 تا 400 قرصشو پيدا كنم اونم با قيمت هر بسته 100تايي 28000 تومان كه براي 5 روز بيشتر نمي رساند اين به غير از ساير داروهاي مكمل مورد نیاز است و علي رقم كارمند بودن و تحت پوشش انواع بيمه جزو داروهاي تحت پوشش بيمه هم نيست!! حالا ببينيد مني كه كارمندم چقدر بايد در ماه هزينه
كنم چه برسه به يه بنده خدايي كه وضع بدتري هم داره.
- مادر بنده احتیاج به یک قطره چشم دارد که از قیمت 10 هزار تومان به حدود 50 هزار تومان رسیده است. مدتی ناچار شدیم جنس ایرانی بدهیم که چشمش شروع به عفونت کرد. بنده مجبورم حالا به هر زحمتی شده آن را از گوشه کنار شهر تهیه کنم.اما تا کی؟
- مادر من بخاطر عفونت بيمارستاني بالاي90 روزبستري بود تمام داروها رو از بازار آزاد توي داروخانه ها! گير آورديم.
- كپسول كرون (جبران كمبود آنزيم ليپاز)در استان زنجان پيدا نمي شود.
- من جانباز شيمياي هستم كه به انواع مريضي ها ناراحتي ريه ’ قلب ’ كليه ’فشار خون ’ اعصاب ’ وديابت و غيره دچار هستم و نزديك به 28 سال است كه مرتبا از دارو استفتده مي كنم و چندين بار هم مورد عمل جراحي قرار گرفتم. ... الان اسپري خارجي براي ريه را تا 85 هزار تومان خريدم و الان اصلا در بازار نيست و مي گويند اگر باشد بالاي 200 هزارتومان است و داروي فشار خون ايراني كه تا چند ماه پيش 6 هزارتومان ميخريدم 2 روز پيش 21 هزار تومان خريدم در حالي كه خريد دارو خانه همان خريدهاي فبلي است و مابقي هم همينطور !
- امروز بچه 2ساله ام دچار يبوست شده بود. رفتم دكتر 10 عدد شياف گليرسين نوشت داروخانه گفت وضعيت "شياف" خوب نيست ، 5تا بيشتر بهم نداد.
عصر ایران