آقای سپنتا نیکنام، از پیروان یکی از ادیان رسمی است که قانون اساسی ما آنها را به رسمیت شناخته. ایشان پیرو یکی از این ادیان رسمی؛ یعنی زرتشتی است.
دین زرتشتی را قانون اساسی ما به رسمیت شناخته است و این دین یا مکتب جدیدی نیست که بگوییم میخواهند دربارهاش تصمیمگیری کنند.
ایشان تابهحال نیز اجازه فعالیت رسمی را بهعنوان نماینده شورای شهر داشته و در یک دوره نماینده و عضو شورای شهر بوده و چهار سال هم خدمت کرده است.
ضمنا مردم متدین شهر یزد، شهری که به علت اعتقادات مردم یزد به دین اسلام عنوان «دارالعباده» را نیز گرفته است، این شخص را قبول کرده و به او رأی داده و او را انتخاب کردهاند.
اینکه الان ایشان را کنار بگذاریم و بگوییم زرتشتی است و نمیتواند این سمت را برعهده بگیرد، با هیچ منطقی سازگار نیست و پذیرفتنی نخواهد بود و همانطور که اخیرا گفته شده است که این باید به مجلس برود و مجلس دربارهاش تصمیمگیری کند، این مسئله ممکن است پیامدهای بسیار بدی در زندگی شهروندان داشته باشد.
روابط خوب و زیبایی که میان مردم وجود دارد و اعتماد و اطمینان موجود میان پیروان مکتب اسلام و پیروان زرتشت که میتوانند در یک شهر با همدیگر زندگی کنند و سلوک و معاشرت داشته باشند، با چنین تصمیمگیریهایی خدشهدار و دچار خلل میشود و ناهنجاری ایجاد میکند.
پیامدهای این مسئله بد خواهد بود.
ما میخواهیم بین عقاید مختلف وحدت ایجاد کنیم، مخصوصا عقایدی که پذیرفتهایم. ما مسیحی و کلیمی و زرتشتی را بهعنوان ادیان رسمی پذیرفتهایم؛ مضاف بر اینکه دین زرتشتی سابقهای دیرینه در ایران دارد و سابقه آن بیش از بقیه ادیان است.
در نتیجه متأسفانه پیامدها و آثاری منفی خواهد داشت و من به سهم خود بهعنوان یک شاگرد رشته حقوق و بهعنوان یک شهروند آرزو میکنم و امیدوارم که تجدیدنظر کنند.