درهای محل تحصن را باز گذاشته، بخاریها را خاموش و کولرها را روشن کرد
گزارش شده که مسئولان حراست دانشگاه علم و صنعت در تهران، برای برخورد با بستنشینی دانشجویان معترض، درهای ساختمان محل تحصن آنها را باز گذاشته، بخاریها را خاموش و کولرها را روشن کرده تا آنها را به ترک محل وادار کنند.
کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان کشور سهشنبه شب نوشت: “دانشجویان اقدام به نصب پتو در درب ورودی کردند تا از ورود هوای سرد جلوگیری کنند اما با ممانعت حراست روبرو شدند.”
دانشجویان به انتصاب عبدالمجید ارجمندی به مقام سرپرستی معاونت فرهنگی دانشگاه معترض و خواهان عزل او هستند.
آقای ارجمندی، استاد معارف اسلامی، از طیف سیاسی محافظهکار و مدیرکل پیشین امور دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه بوده است.
دانشجویان دانشگاه علم و صنعت سهشنبه در ساختمان ریاست این دانشگاه تجمع کردند و با وجود گذر از نیمه شب و اقدامات حراست به تحصن خود ادامه دادند.
ویدئوهای منتشر شده از تحصن نشان میدهد که در مقطعی دانشجویان میگویند “دستشوییها را بستند و درها را هم بستند.”
چرا دانشجویان با عبدالمجید ارجمندی مخالفند؟
معاونت فرهنگی دانشگاه یکی از مهمترین نهادهایی است که فعالان دانشجویی در ایران با آن سر و کار دارند.
عبدالمجید ارجمندی از جمله امضاکنندگان نامههایی بوده که خواهان برخورد با تشکلهای دانشجویی و دانشجویان معترض بودهاند.
انصاف نیوز از قول علی حقیقتجوان، از فعالان دانشجویی دانشگاه علم و صنعت نوشته که آقای ارجمندی “بین دانشجویان معمولی هم اصلا معتبر و خوشنام نیست.”
آقای ارجمندی در سال ۱۳۹۲ از حامیان سعید جلیلی برای انتخابات ریاست جمهوری بود.
انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج در سال ۱۳۸۹ از او دو کتاب با عنوانهای “اندیشههای عاشقانه حافظ” و “تجلی عرفان در شعر امام خمینی و حافظ” منتشر کرده است.
به جز این از سوابق علمی او اطلاعات چندانی به طور عمومی در دسترس نیست.
آقای ارجمندی پیش از این از سوی اصولگرایان برای نمایندگی مجلس نامزد و از طرف شورای نگهبان تایید صلاحیت شده بود اما نتوانست در انتخابات رای بیاورد.
یک سایت محلی کهگیلویه و بویراحمد، که عبدالمجید ارجمندی اهل آن است، در معرفی او نوشته آقای ارجمندی در سپاه پاسداران مقامهایی داشته و همچنین در مرکز راهبردی ریاست جمهوری نیز عضو گروه امنیت بوده است.
بی بی سی