به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



یکشنبه، شهریور ۲۷، ۱۴۰۱

هشتگ مهسا امینی ترند جهانی شد

 شب گذشته هشتگ مهسا امینی در توییتر ترند جهانی شد.

فضای توییتر را هشتگ مهسا امینی و ژینا امینی به دو زبان فارسی و انگلیسی پر کرده است. نه تنها کاربران ایرانی بلکه بسیاری از رسانه‌ها و کاربران غیر ایرانی نیز با استفاده از این هشتگ به مرگ مهسا امینی اعتراض کردند. این هشتگ روز یکشنبه در آلمان هم ترند شد.


تعداد توییت و بازتوییت این  هشتگ‌ها تا روز یک‌شنبه ۲۷ شهریور از مرز دو میلیون گذشت.

این دومین بار است که یک هشتگ فارسی ترند جهانی می‌شود. بار اول سال ۱۳۹۹ بود که هشتگ "اعدام نکنید" ترند جهانی شد.



اطلاعیه بیمارستان کسری

بیمارستان کسری که مهسا امینی دو روز در آنجا بستری بود و در همانجا فوت کرد، در صفحه اینستاگرامش اطلاعیه‌ای در این باره منتشر کرده است.

در این اطلاعیه تصریح شده که مهسا امینی ساعت ۲۰:۲۲ دقیقه سه شنبه ۲۲ شهریور با ایست قلبی و بدون علایم حیاتی (مرگ مغزی) به این بیمارستان منتقل شده است. با تلاش تیم احیا، ضربان قلب او مجددا بازگشته اما دو روز بعد در روز جمعه مجددا دچار ایست قلبی شد و درگذشت.

انتشار این اطلاعیه موجی از خشم و اعتراض را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت چرا که نشان می‌دهد شدت ضرب و شتم مهسا اینقدر زیاد بوده که او دچار مرگ مغزی و ایست قلبی شده بوده است.

این پست بعدا از صفحه اینستاگرام بیمارستان کسری حذف شد.

مسیح مهاجری: با مردم صادق باشید!

مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی ضمن اعتراض شدید به مرگ مهسا امینی نوشته: «هزار بار طواف کعبه کردن و ضریح منور پیامبر را بوسیدن، صدها بار قبر مطهر امام حسین را زیارت کردن و ده‌ها بار با پای پیاده به زیارت اربعین رفتن ثوابش با ثواب حفاظت از جان یک انسان برابری نمی‌کند.»

به عقیده او مقامات جمهوری اسلامی به جای مبارزه با علت مشکلات تنها معطوف به معلول می‌شوند و سعی در از بین بردن معلول می‌کنند. مهاجری در توضیح "علت مشکلات" نوشته است: «مردم را از فقر و بیکاری و تنگناهای معیشتی نجات بدهید و با مردم صادق باشید بطوری که هیچ تضادی میان گفتارها و رفتارهایتان احساس نکنند، در چنان شرایطی مطمئن باشید مردم به شما اعتماد خواهند کرد، نه فقط به قانون بلکه حتی به خواسته‌های معقول و منطقی شما عمل خواهند نمود و به احکام شرع با جان و دل پای‌بندی نشان خواهند داد. مبارزه با علت یعنی این.»

مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی در پایان یادداشتش نوشته است: «اگر مبارزه با علت را کنار بگذارید و به سراغ معلول بروید و آن را به نیروی انتظامی بسپارید، نه‌ تنها این نیرو نمی‌تواند از پس آن برآید، بلکه اگر ارتش و سپاه و بسیج را هم به صحنه بیاورید و از ارتش‌های کشورهای همسایه هم کمک بگیرید توفیقی در وادار کردن مردم به انجام قانون و احکام شرعی به دست نخواهید آورد.»

برگرفته از دویچه وله