به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



چهارشنبه، آذر ۱۰، ۱۳۸۹

ساعت ۵ بامـداد امـروز
«شهــــلا جــــاهد» قصـاص شـد
 پسر ناصر محمدخانی صندلی را از زیر پای شهلا کشید و شهلا جان داد
 
عصر ايران : شهلا درآخرین لحظاتی که طناب دار به گردنش آویخته می شد، نه با ناصرمحمدخانی صحبت کرد و نه حتی به وی نگاه کرد. ناصر سرش پایین بود و چیزی نمی گفت. در نهایت پسر ناصرمحمدخانی صندلی را از زیر پای شهلا کشید و شهلا جان داد. خرمشاهی وکیل شهلا گفت موکلش راز سر به مهری را با خود برد.
عبدالصمد خرمشاهی وکیل مدافع شهلا جاهد به «خبرآنلاین» گفته است که تلاش‌ها برای جلب رضایت خانواده‌ی مقتول نتیجه نداده است و آن‌ها اصرار به اجرای حکم داشتند. مادر لاله سحرخیزان گفته است که این حق بچه‌های لاله است. ناصر محمدخانی نیز کاملا بی‌تفاوت بوده و فقط نگاه می‌کرده است.
به گفته‌ی خرمشاهی، به خواست شهلا جاهد، رحیمی رییس روابط عمومی قوه‌ی قضاییه بیش از ۴۵ دقیقه با وی صحبت کرده و از او خواسته هر چه می‌خواهد بگوید. ولی شهلا جاهد گفته که حرفی برای گفتن ندارد. خرمشاهی معتقد است که به این ترتیب موکلش راز سر به مهری را با خود برده است.
عصر ایران: به گزارش خبرنگار ما از محل اعدام، هیئت صلح و سازش 45 دقیقه با خانواده مقتول صحبت کرد اما فایده ای نداشت و مادر لاله رضایت نداد. رحیمی که از طرف قوه قضاییه آمده بود تا شاهد اجرای حکم باشد به شهلا گفت در اخرین لحظه آیا حرفی برای گفتن داری؟ وی جواب داد اگر حرفی داشتم در این 9 سال می زدم.
شهلا درآخرین لحظاتی که طناب دار به گردنش آویخته می شد، نه با ناصرمحمدخانی صحبت کرد و نه حتی به وی نگاه کرد. ناصر سرش پایین بود و چیزی نمی گفت. ر نهایت پسر لاله سحرخیزان صندلی را از زیر پای شهلا کشید و شهلا جان داد.
اخیرا کمیته‌ی بین‌المللی وکلای حقوق بشر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که دلایل تازه‌ای مبنی بر بیگناهی شهلا جاهد وجود دارد. طبق این بیانیه، دلایلی به نفع شهلا جاهد وجود داشته که به عمد جمع‌آوری نشده است. این بیانیه همچنین حاکی از آن بود که از همان ابتدای تحقیقات، آثار جرم پاکسازی شده است، دلایلی که نشان می‌داده شهلا جاهد بیگناه است.
روز گذشته سازمان عفو بین‌الملل نیز در بیانیه‌ای از مقام‌های قضایی ایران خواسته بود حکم اعدام شهلا جاهد را لغو کنند. مالکوم اسمارت، مسئول بخش خاورميانه و شمال آفريقای عفو بين‌الملل گفته بود: «در پرونده شهلا جاهد دلايلی وجود دارد که نشان می‌دهند صدور حکم اعدام برای او اشتباه بوده است.»
مسئول بخش خاورميانه و شمال آفريقای سازمان عفو بين‌الملل همچنین گفته است که روند دادرسی پرونده شهلا جاهد منصفانه نبوده و وی در دوران بازداشت در انفرادی احتمالا برای اعتراف به قتل زیر فشار قرار گرفته است.