به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



یکشنبه، فروردین ۱۴، ۱۳۹۰

آقازاده ها!

موضوع تقلب تحصيلي سيف قذافي  و مهدی هاشمی

پس از آنكه هفته گذشته روزنامه انگليسي گاردين با انتشار گزارش مفصلي از احتمال تقلب تحصيلي مهدي هاشمي رفسنجاني در نوشتن رساله دكتراي خود در دانشگاه آكسفورد و اساساً
نحوه پذيرش وي در اين دانشگاه پرده برداشت و خبر داد كه اين دانشگاه كميته تحقيقي در اين زمينه تعيين كرده است تا صحت و سقم اعتراض يك استاد ايراني كهنه‌كار آكسفورد كه تأكيد كرده بود در اثر اعمال نفود احتمالي براي پذيرش هاشمي و تقلب او در پايان‌نامه‌اش، اعتبار دانشگاه به خطر افتاده است، اكنون ادعاي مشابهي در مورد مدرك تحصيلي دولت او يعني سيف‌الاسلام قذافي نيز مطرح شده است.
به گزارش خبرگزاری ها، سيف قذافي فرزند ديكتاتور ليبي نيز كه روابط دوستانه و اقتصادي با مهدي هاشمي دارد، متهم شده است كه او نيز در نوشتن رساله دكترايش تقلب كرده است و در اين زمينه سفير انگليس در امريكا به او كمك كرده است.
اين در حالي است كه سفیر انگلیس در واشنگتن امروز اين ادعاها را در مورد کمک به پسر معمر قذافی برای نوشتن رساله دکترایش، رد کرد.
اما وزارت امور خارجه انگلیس تایید کرده است که "سر نایجل شینوالد" سفير دولت انگليس در امريكا با سیف الاسلام در دوران تحصیل وی در دانشگاه اقتصاد لندن دیدار کرده است، اما اين وزارت‌خانه اصرار دارد كه او هیچ نقشی در نوشتن رساله قذافي نداشته است.
دانشگاه اقتصاد لندن در حال تحقیق در مورد ادعاها در این زمينه است که پسر قذافی بخشی از رساله خود را کپی برداری کرده است.
روزنامه "دیلی میل" به نقل از یک منبع بلندپایه در دانشگاه اقتصاد لندن اعلام کرد سفیر انگلیس در آمریکا "علاقه زیادی" به تحصیلات پسر قذافی نشان داده و برای "کمک جدی" به وی اعلام آمادگی کرده است. این روزنامه به نقل از این منبع افزود: این کمک، غیررسمی و مشروع بوده است.
روابط ويژه سيف قذافي با انگليسي‌ها در حالي است كه او پيش از درگيري‌هاي ليبي بارها به انگليس سفر كرده، با بازرگانان ديدارهاي متعددي ترتيب مي‌داد و ويلاي شخصي مجللي نيز در لندن داشت. هفته گذشته نيز محمد اسماعيل مشاور و دست راست سيف در سفر ناگهاني به لندن رفت. سفري كه كارشناسان در مورد محتواي ديدارهاي او با مقام‌هاي انگليسي اظهار داشته‌اند وي احتمالاً براي يافتن راه نجات قذافي‌ها عازم اين كشور شده است. اين در حالي است كه وزارت خارجه انگليس تاكنون از هرگونه اظهارنظر در اين زمينه خودداري كرده است اما تقريباً همه اتفاق نظر دارند كه دولت انگليس قصد دارد فرآيند انتقال قدرت را در ليبي مديريت كند.