به پیش اهل جهان محترم بود آنکس // که داشت از دل و جان احترام آزادی



سه‌شنبه، آذر ۲۸، ۱۳۹۱

صفحه ی علی خامنه ای در  فیس بوک شروع به کار کرد
پلیس ویژه‌ای با نام «فتا» برای کنترل بر اینترنت در ایران تشکیل شده است.
 
این صفحه ی عمومی روز ۲۳ آذر ایجاد شده و عکس ها و صحبت های رهبر جمهوری اسلامی ایران را منتشر کرده است. تا این لحظه بیش از سه هزار نفر این صفحه را «لایک» کرده اند و در واقع به عضویت آن در آمده اند.


دفتر علی خامنه ای اخیرا در شبکه های اجتماعی «توییتر» و «اینستاگرام» هم فعال شده است. این دفتر همچنین وبسایت مفصلی دارد که اخبار مربوط به آیت الله خامنه ای را به ۱۳ زبان زنده دنیا منتشر می کند.


فعالیت دفتر خامنه ای در شبکه‌های اینترنتی، توجه زیادی جلب کرده است. خصوصا با توجه به این که فیس بوک و توییتر در ایران فیلتر شده اند و کاربران برای ورود به این وبسایت ها باید از فیلترشکن استفاده کنند.

مقام‌های حکومتی، امنیتی و انتظامی ایران این شبکه‌های اجتماعی را «ابزار جنگ نرم» علیه جمهوری اسلامی معرفی کردند و اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، فیس بوک و توئیتر را عامل «سازماندهی ناراضيان پراكنده، مجرمان و سرويس‌های خارجی» نامید.


پس از آن پلیس ویژه‌ای با نام «فتا» برای کنترل بر اینترنت در ایران تشکیل شد و برخی از فعالان شبکه‌های اجتماعی توسط پلیس فتا بازداشت شدند. ستار بهشتی، ازجمله این افراد بود که آبان ماه سال جاری چند روز پس از بازداشت توسط پلیس فتا، خبر درگذشت مشکوک او در زندان اعلام شد.


کارشناسان گفته اند که مواردی مانند این حساب‌های (اکانت) شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که حکومت ایران با وجود محدودیت‌های داخلی در دسترسی به اینترنت، هم‌چنان علاقه‌مند است دیدگاه‌های اسلامی خود را به مخاطبان جهانی ازجمله نسل جوان برساند.


مسئولان حکومت ایران گفته‌اند که تلاش می‌کنند اینترانت ملی را راه‌اندازی کنند، اقدامی که به گفته منتقدان «نشان می‌دهد جمهوری اسلامی درصدد کنترل بیشتر روی دسترسی شهروندان این کشور به وب جهانی است.»


درمورد عضویت در فیس بوک، خامنه‌ای اردیبهشت ماه سال جاری گفته بود که «اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب درمورد باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست والا مانعى ندارد.»


منبع: خبرگزاریهای ایران و جهان