پایگاه بسیج در شهر زنجان به آتش کشیده شد
همچنین ویدیوهایی از تهران منتشر شده که نشان میدهد شامگاه دوشنبه شهروندان معترض در قیطریه جنوبی، از بالکنهای آپارتمانها، پنجره و پشت بام خانههای خود، در حمایت از اعتراضات سراسری ضدحکومتی در ایران شعار «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند.
بر اساس گزارش شاهدان عینی و ویدیوهای منتشر شده از سقز، ماموران امنیتی و نیروهای سرکوب رژیم جمهوری اسلامی دوشنبه شب، به سوی شهروندان معترض در نزدیکی میدان معلم شهر سقز، تیراندازی کردند.
در ادامه خیزش ایرانیان برای سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی، شامگاه دوشنبه، پایگاه بسیج در شهر زنجان نیز به آتش کشیده شد.
همزمان ویدیوهای دیگری نیز از مهاباد در استان آذربایجان غربی منتشر شده که نشان میدهد شهروندان معترض و خواهان سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی با برافروختن آتش و ایجاد راهبندان در سطح این شهر به تظاهرات ضدحکومتی خود ادامه دادهاند.
همچنین در اقدامی عجیب و شبیه به سرکوب معترضان در واپسین روزهای حکمرانی «حسنی مبارک» در مصر که در سال 2011 نیروهای سرکوب خود را سوار بر شتر به میدان التحریر گسیل کرده بود، رژیم جمهوری اسلامی نیز یگانهای سرکوب اسبسواری را در فلکه دوم صادقیه شهر تهران مستقر کرده است.
همچنین در ویدیوهایی که از سیاهکل در استان گیلان منتشر شده، ماموران امنیتی و نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به سمت سوگواران شرکتکننده در مراسم سوم «عرفان زمانی» از کشتهشدگان تظاهرات ضدحکومتی جاری در ایران، گلولههای گاز اشکآور و ساچمهای شلیک کردند.
تداوم اعتراض دانشجویان
بر اساس گزارش شاهدان عینی، روز دوشنبه، 16 آبان ماه نیز چندین دانشگاه ایران، صحنه اعتراضات دانشجویی بود. دانشجویان دانشگاه ارشاد دماوند، در اعتراض به سرکوب، بازداشت و خشونت علیه معترضان و بازداشت شدگان از سوی ماموران امنیتی و نیروهای سرکوب رژیم جمهوری اسلامی، ضمن تجمع در محوطه این دانشگاه ندای «آزادی آزادی..» و شعار «ما تماشاگر نمیخواهیم به ما ملحق شوید» سردادند.
همزمان با تداوم اعتراضات دانشجویی، گزارش هایی از اعمال بیشتر فشار بر دانشجویان مخابره شده است. در همین راستا فعالان دانشجویی در دانشگاه صنعتی شریف اعلام کردند که حراست این دانشگاه اقدام به نصب دهها دوربین جدید امنیتی در سطح این فضای آموزشی کرده است.
روشهای خلاقانه اعتراض
با گسترش عمامهپرانی جوانان در شهرهای مختلف ایران، 5000 نفر در یک کارزار وابسته به خبرگزاری «فارس»، از خلا قانونی مقابله با عمامهپرانی ابراز نارضایتی کردهاند.
همچنین گزارشهایی منتشر شده که نشان میدهد شهروندان زن با دیدن زنان دیگری که حجاب از سر برداشتهاند، به آنها شکلات یا یادداشتهای دلگرمکننده و همدلانه میدهند.